2777
2789
عنوان

کراش بی نتیجه 💔

54 بازدید | 3 پست

‌                                                 ‌ ‌‌‌    ‌

کراش‌ها معمولاً نتیجه‌ای ندارند به چند دلیل:

1. عدم شناخت: بسیاری از اوقات، ما فقط با ویژگی‌های ظاهری یا رفتارهای سطحی به کسی علاقه‌مند می‌شویم، بدون اینکه واقعاً او را بشناسیم. این باعث می‌شود که ارتباط حقیقی شکل نگیرد.

2. ترس از رد شدن: افراد ممکن است از ابراز احساسات خود بترسند و همین ترس مانع از ایجاد ارتباطات عمیق می‌شود.

3. انتظارات نادرست: گاهی اوقات، ما از کراش‌هایمان انتظارات غیرواقعی داریم و وقتی همه چیز مطابق انتظار پیش نمی‌رود، ناامید می‌شویم.

4. زمان و شرایط: ممکن است زمان یا شرایط برای شروع یک رابطه مناسب نباشد. مثلاً ممکن است هر دو فرد درگیر مسائلی باشند که اجازه نمی‌دهد رابطه‌ای شکل بگیرد.

5. سلیقه و تطابق: ممکن است ما فکر کنیم که با یک فرد مناسب هستیم، اما در عمل به دلایل مختلف (مثل تفاوت در علایق، ارزش‌ها یا اهداف) نتوانیم به توافق برسیم.

حل این مسائل معمولاً نیاز به صبر و تجربه دارد. پیدا کردن ارتباطات قوی‌تر و شناخت بهتر از خود و دیگران می‌تواند به موفقیت در روابط کمک کند.

از دور مار خوش و خط خالن اشنا میشی میبینی اون چیزی نبودن ک فک کردی

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره