2777
2789
راجب عزیزان یکم سخته ولی آدم بدونه خودشون کارت دارن راحتتر رضایت میده

خیلی سخته ولی آره بلاخره باید به انتخابشون احترام گذاشت

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
چرا

وقتی آخرش رضایت خانواده مهمه به نظرم تاثیری نداره  فقط باعث میشه راحت تر رضایت بدن 

راستش از نظر من یه جور جذبه منفیه (از نظر خودم گفتم)

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه اینجا ایرانه آدم میترسه مثلا نمیدونم تو بیمارستان درست تشخیص ندن نمیدونم یکم آدم نگران میشه شا ...

انشاالله 120 سال زنده باشی گلم دلم نمیاد توضیح بدم

ولی از این نظر فکر نکنم مشکلی باشه پرستارو دکتر و...بررسی میکنن وضعیت بیمارو این که همه باهم اشتباه کنن احتمالش خیلی کمه

و این ایران بهترین دکترارو داره..چون سیستم اموزش پزشکیش نسبت به کشورای دیگه خیلی سخت گیر تره جدا از سهمیه ای ها معمولا باهوشترینا پزشکی میخونن

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
چرا؟منم میترسم حس میکنم انرژی منفیش میگیره آدمو

بالاتر گفتم 

منم همچین نظری دارم

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
خیلی ممنونم واقعا بابت توضیحاتتمنم گرفتم کارت رو

سلامت باشی عزیزم

انشاالله بعد 120 سال زندگی هم به کارتت نیاز پیدا نکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
دلم میخواد بدنمو حشرات بخورن چون خیلی مورچه کشتم

این بامزه ترین کامنتی بود که خوندم واییییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40