2777
2789

[QUOTE=367739122]عزیزم درست میشه منم همین حال و یه روزی داشتم‌ تک تک حرفاتو با دل و جونم درک میکنم[/QUOگاهی فکر میکنم هیچکس تو دنیا بدبخت تر من نیست ... تورو خدا برام دعا کن شاید نفس شما حق باشه 💔 گریه شده واسم عادی ترین کار 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگو خدا قهرش میگیره عزیزدلممم الهی قربونت برم 🥲چشمت به خدا باشه خدا که برای بنده هاش بد نمی‌خوادبیش ...

خدا نکنه عزیزم .. آخه مگه میشه اینهمه مشکل اینهمه فشار مگه من چقد قلب و دل دارم 31سالمه شدم یه افسرده داغون 

[QUOTE=367739122]عزیزم درست میشه منم همین حال و یه روزی داشتم‌ تک تک حرفاتو با دل و جونم درک میکنم[/ ...

نگو این حرفو گلم‌ تو خدا رو داری

منم خیلی روزای سختی داشتم باردار بودم میرفتم یه جا با خدا حرف میزدم گریه میکردم باهاش دعوا میکردم دوباره آشتی میکردم باورت میشه حتی فکر کردن به اون روزا واسم کابوسه ولی همیشه بهش توکل میکردم همش میگفتم خدا هست خدا درستش میکنه الان شکرخدا مثل معجزه همه چی داره کم کم درست‌ میشه

خدایا خیلی دوست دارم❤
نگو این حرفو گلم‌ تو خدا رو داریمنم خیلی روزای سختی داشتم باردار بودم میرفتم یه جا با خدا حرف میزدم ...

خدارو هزار مرتبه شکر کاش دل همه همه خوش و شاد بشه منم یه شادی از ته دل ببینم منم 31سال سختی کشیدم از این ب بعدشو برام بسازه 

خدارو هزار مرتبه شکر کاش دل همه همه خوش و شاد بشه منم یه شادی از ته دل ببینم منم 31سال سختی کشیدم از ...

ان شالله عزیزم بهت قول میدم همه چی درست یه روزی میگی واسم معجزه شده

خدایا خیلی دوست دارم❤

[QUOTE=367741587]ان شالله عزیزم بهت قول میدم همه چی درست یه روزی میگی واسم معجزه شده[/QUO 

یعنی میشه .... الهی آمین عزیزم منم از خدا میخام اگه صدامو می‌شنوه تک تک شما هم هر چی ازش میخاین بهتون اعطا کنه ...🥲

فداتشم مهربونم ♥️

خدا نکنه گلم

همش جملات تاکیدی بگو 

بگو خدایاشکرت که خیلی خوشبختم

هر مشکلی داری یه جوری بگو که انگار حل شده و شکرگزاری کن هر روز تکرار کن بعد چند روز تاثیرشو میبینی

خدایا خیلی دوست دارم❤