2777
2789
عنوان

از وقتی ارتودنسی کردم همش دارم خرج دندونام میکنم😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۳۴ غیر هزینه های جانبیش😭😂مثلا ی ست مسواک و نخ دندون داده سیصد تومن فقط میکنه تو پاچت

چرا مگه نخ دندون مخصوص داره؟ من اون مسواک مخصوصشم نخریدم واقعا‌هم کارم نمیاد بین دندونا با مسواک معمولی هم تمیز‌میشه😂

چرا مگه نخ دندون مخصوص داره؟ من اون مسواک مخصوصشم نخریدم واقعا‌هم کارم نمیاد بین دندونا با مسواک معم ...

اره نخ دندونش باریک تره مسواک بین دندونیم داره با مسواک ارتودنسی که نرمه با یک دونه موم واسه روی براکت سیصد تومن😐

اره نخ دندونش باریک تره مسواک بین دندونیم داره با مسواک ارتودنسی که نرمه با یک دونه موم واسه روی برا ...

عه پس راجب نخش نگفت البته میگفت‌هم نمیخریدم😂 موم هم نخریدم

همینکه ارتودنسی کردم کافیه دیگه اینهمه بخرم که چی🤦‍♀️😂

مهر پارسال میشه حدودا یه سال و سه ماه رفسنجان

اها راضی ایی؟کی برمیداری؟تازه بعدش باید ریتینر ثابت بزاریم فک کنم تا اخر عمرمون یک سیمی تو دهنمون باشه😐😂

اها راضی ایی؟کی برمیداری؟تازه بعدش باید ریتینر ثابت بزاریم فک کنم تا اخر عمرمون یک سیمی تو دهنمون با ...

آره 

اوکیه 

نمیدونم چهارتا دندون کشیدم هنوز جاشون پر نشده دندونام باید بیان کنار هم 

آره من طاقتش ندارم ددیگهههههه😭🤦‍♀️