2777
2789
عنوان

فامیلای ما چرا اینطوری آن واقعاااا

103 بازدید | 11 پست

تا میبینن خوشیم میخوان گند بزنن به حالمون

چند روز پیش  داشتم خاطره سفر به مشهد رو تعریف میکردم بعد یهو یکیشون برگشت گفت آره قبلنااا مامانت دعوات می‌کرد یادته 😐 اصلا ربطی نداشتااا نمیدونم چرا گفت 

یا مثلا یهو برمی‌گردند به من میگن یه دقت داداش نخوایاااا بعد خودشون به مامانم میگن بیاریم

من یدونه خواهر دارم 

مامانم گفتنی بچه بیار اصلا نمیگه نه میگه باشه میارم ولی خرجشو تو بده  یا میگه عب نداره بچه اس دیگه  کلا با شوخی جواب میده 

من ولی نمیتونم جواب بدم یا حداقل بی محل هم نمیتونم بکنم میام خونه خودخوری میکنم 

خالم و زندایی اینا فک میکنن مامانم پسر دوسته در حالی که  مامانم خودش از خدا خواست خواهرم هم دختر باشه همش میگفت خدایا  دختر میخوام  منم  میگفت همیشه دوس داشتم اول ۲ تا دختر داشته باشم بعدا اگه پسر شد پسر 

بعد از مامانم هم ناراحتم  نمیدونم چرا 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

باز فامیلای تو بهترن مال من ک فرت فرت دعا به خوردمون میدن

باورت نمیشه یه کسب و کاری رو شروع کردیم 

مامانم از بس ذوق داشت پیششون تعریف میکرد بعد ۳ ماه زندگیمون به  فنا دادن 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا اینجور فامیلارو از زمین برداره

الهی امیننننننن

وای خداروشکر کات کردیم رفت ، از اون شهر هم در اومدیم الان اینجا فامیل نداریم پیشمون😂

خداروشکر واقعاااا دست راستتان رو سر مااااا

دهن ما رو سرویس کردن 

حتی خالمممممم

خداروشکر واقعاااا دست راستتان رو سر مااااادهن ما رو سرویس کردن حتی خالمممممم

اتفاوت از ما هم خاله هامون بودن 

چند سال پیش بحث به جای فیزیکی رسید ، هر سری ی حرف در میوردن 

حتی تهمت سقط بچه به دختر مجرد هم زده بودن ، میگفتن آره دختر فلانی رو با پسر دیدم و.... 

به نظرم آدم فامیل نداشته باشه خیلی بهتر از اینه که فامیل سمی داشته باشه ..

اتفاوت از ما هم خاله هامون بودن چند سال پیش بحث به جای فیزیکی رسید ، هر سری ی حرف در میوردن حتی تهمت ...

دقیقاااا

خاله منم همینه 

به زندایی که کلی در حقش خوبی کرده میگه اون یه ج....ده است باورت میشه😐

در حالی که خودش عکس بی حجابش رو میفرستاد به این و اون با هزار نفرم هم حرف زده 

مامانم که انقدر در حقش خوبی کرده بود رو ...

واییی💔😶

💔