2777
2789
عنوان

خواستگارم واسه مامانش جارو برقی می‌کشه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عین یه دختر؟! هرکسی تو خونه ای که زندگی میکنه وظایفی داره صرف‌نظر از جنسیت

ولی اینکه اختیاردار و تصمیم گیرنده نهایی مادرشه، باید بدونی زندگی مشترک مستقل نخواهید داشت و شما یه موجود فرعی در کنار رابطه مادر پسری قرار میگیرید. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

یعنی نظر شما و مامانش مخالف هم باشه چی کار میکنه؟ اینکه مامانشو دوس داره و کارهاشو انجام میده خوبه، تو زندگی برا شما هم همینطور میشه، ولی اگه بین شما و خانوادش نمی تونه تعادل برقرار کنه زندگی باهاش سخته

اصلا نمیشه گفت چجور شوهری میشه یعنی ربطی نداره 

زنعموی من دختر نداشت ،پسراش همه کار خونه میکردن ، عین یه دختر بودن واس مادرشون 

ولی دلیل نمیشه شوهر بدی هستن برا خانماشون

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

همسر منم کارهای خونه‌ی مادرش رو میکرد الانم از من خوش سلیقه تره بدون اون نمیتونم مهمونی ساده بگیرم کار کردن مرد تو خونه عار نیست اصلا

البته شوهرم به هیچکس عزیزم جانم عشقم نمیگه و مادرش هم یک درصد تو تصمیماتش دخیل نمیکنه