2777
2789
اگر خونه داره بگو سه دنگ خونه به علاوه صد گرم طلا مهریه هم بیاید رو ۱۱۴ تا ولی اگر کوتاه نیومد همون ...

واقعا چرا همون اول سه دونگ خونه حاصل یه عمر تلاششو بزنه به اسم این خانوم؟ من خودم خانومم ولی خیلی از دخترارو دیدم بخپه ۶ ماه نرسیده طلاق گرفتن قشنگ خونه و ماشین طرفمم برای مهریه گرفتنو رفتن

واقعاجدیدا مد شده دخترای سایت یاد گرفتن مدافع مردان شدن هیچ قانونی پشت زن نیست جز مهریه ببینم اونم م ...

بابا قانون اصلا پشت زن نیست تو ایران!

حسابتون راحت باشه معدود افرادی هستن که تونستن تا آخر مهریه رو بگیرن!

نترسید، بعضیا اونقدر کارشونو خوب بلدن بلایی به سر زن میارن طرف مهریه تاریخ تولدش بوده زده مهرم حلال جونم آزاد!

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا خدایی نکرده اگر طرف خیانت کنه یا علت طلاق تقصیر مرد باشه و زن مجبور باشه جدا بشه و هیچگونه پشتو ...

فردا روزی اومدیم و همچین اتفاقی نیوفتاد،

اون مردی که بخاد خیانت کنه و اذیت کنه عزیزجان رُک بگم بهت خیلی از راه های دور زدن مهریه رو هم بلده

نمیگم مهریه نگیر بگیر ولی ۳۰۰هم زیاد

بابا قانون اصلا پشت زن نیست تو ایران!حسابتون راحت باشه معدود افرادی هستن که تونستن تا آخر مهریه رو ب ...

دقیقا

اینا نمیدونم تحت تاثیر حرفای مردا هستن شاید !

رسما هیچی وجود نداره دیگه که زن از اذیت احتمالیه مرد فرار کنه

.

دقیقا،زندایی من با یه بچه کل ۳۰۰ تارو گرفت داییمم سکته کرد دارو ندارشو گرفت و رفت

جاری خواهرم مهریه ش ۱۰۰۰ تا سکه است.گذاشته اجرا.مرد بیچاره شده.تمام حسابهای بانکیش بسته شده.کارش خوابیده.

مگه حبس بخاطر مهریه رو جمع نکردن؟

والا اونروز تو رادیو یه حرفایی میزد یه وکیل که خیلیااا درگیر این مسیله مهریه ان 

بعدم کی گرفته کی داده مال  زندگیای قبل بود که دختر و پسر مخصوصا دختر تا نهایت جونشون تلاش میکردن برای ادامه زندگی 

الان که ماشالله با هر تقی به توقی دنبال طلاقن 

مگر پسر یا عقلش کم باشه یا  پولدار باشه یا خیلی عاشق باسه و از انتخابش مطمین باشه که ۱۶میلیارد مهریه بزنه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

واقعا چرا همون اول سه دونگ خونه حاصل یه عمر تلاششو بزنه به اسم این خانوم؟ من خودم خانومم ولی خیلی از ...

واقعا چرا یه دختر مفتی مفتی ارزشمندترین داراییش که جوونیش و انرژیش و اعصابش هست برداره پای زندگی یه آقا خونه داری بکنه بچه داری بکنه زایمان هست فرسودگی هست هزارتا زحمت هست آقا فقط صبح می‌ره شب میاد تازه اونم معلوم نیست اخلاقش چی باشه! منم از همین دخترا بودم که میگفتم مهریه فقط یک سکه حق و حقوقم و بگیرم و اصلا نه خونه بخوام به نامم بزنه نه چیزی زمانی که ضربه خوردم(یکیو دوست داشتم در مرحله خواستگاری بودیم که بهم خورد بخاطر خیانتش) ولی بعدش فهمیدم ما توی ایران زندگی میکنیم و نباید اروپایی فکر کنیم! باید واقع بین باشیم!

مهریه کم بزنه 

سه دنگ خونه هم نخواد

بعدشم زمان نامزدی و واسه همین گذاشتن تا قبل از عقد طرفتو بشناسی حداقل یکسال دوسال باید نامزد بود شما میگی طرف سه دنگ خونه زده بنام یه دختری بعد دختره طلاق گرفته خب نامزدی واسه شناخته دیگه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
واااا میدونی چقد مردا بخاطر مهریه تو زندادنن؟!

بیشتر مردها اصلا مهریه نمیدن

بالاخره هم معلوم نشد خبر راست و درست کدومه؟! زندان واسه مهریه برداشته شده یا نه!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

فردا خدایی نکرده اگر طرف خیانت کنه یا علت طلاق تقصیر مرد باشه و زن مجبور باشه جدا بشه و هیچگونه پشتو ...

خوب خیلی  از این مردا خودشون مستاجرن 

چجوری پول  بدن که خانم بره خونه بخره !؟

مهریه باید در حد  توان باشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر مردها اصلا مهریه نمیدنبالاخره هم معلوم نشد خبر راست و درست کدومه؟! زندان واسه مهریه برداشته شد ...

الان بله برداشته شده 

اما مالیات برای بیشتر از ۱۴ تا سکه چرته

ببین هرچقدربخوای مهر میکنن امااا

موقع گرفتم مهریه 

فقط ۱۱۴ یا ۱۱۰ تاشو میدن اگ مرد نداشته باشه بیشتر باشه میگن مرد نداره پس مشکل نداره

اما اگه داشته باشه مرد ، ۸۰۰ تام باشه میگیرن ازش

.

یه سوال میپرسم شما پسرا ته ذهنتون میگین چند تا سکه به چند تا فکر میکنین ک اوکیه؟خانما و آقایون جنگ ج ...

بستگی به جیب طرف داره بلاخره بر گردن مرد 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
دقیقااینا نمیدونم تحت تاثیر حرفای مردا هستن شاید !رسما هیچی وجود نداره دیگه که زن از اذیت احتمالیه م ...

فکرشو بکن حق و حقوق طبیعیمومو باید اجازه بگیریم از طرف مقابل که آیا راضی میشه مثلا ما حق طلاق داشته باشیم! در صورتی که بقیه کشور ها اینجوری نیست 

خیلیا چیزا ریشه ای هست اگر مهریه قرارها کمتر زده بشه باید قانون تمام حقوق هفتگانه رو به طور طبیعی و بدون هیچ اجازه ای از مرد آزاد کنه اونموقع همه خانما مهریه میکنم یک سکه 

من تاکید میکنم و واقع بینانه میگم ازون دخترای کم توقعی بودم که میگفتم فقط یک سکه وقتی نوبت به خودم رسید با واقعیت روبرو شدم! فهمیدم اشتباه هست ما نباید اروپایی و غربی فکر کنیم 

باید منصفانه فکر کنیم که نه سیخ بسوزه نه کباب 

مهریه تاریخ تولد یا بالای پونصد تا قبول ندارم ولی زیر صدتا هم اصلا قبول ندارم

مهریه پشتوانه زن هست توی این جامعه مردسالار