2777
2789
عنوان

بیاین از کارهای سم دوران دوازده سیزده سالگیتون 🤣🤣🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 34 پست
لواشکی که رنگ‌ بود همش میبردم مدرسه که لبام قرمز بشه بعد تف میزدم رو لبم به عنوان برق لبوای چرا یادم ...

دهنتتتت جدید بود 🤣🤣🤣

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موهای فرق وسط واکس مو زده با شصت کیلو سیبیل رژلب مکه ایی هم می زدم خدا رو دیکه‌ بنده نبودم از بس حس ...

وای خدا شکمم درد گرفت بس ک خندیدم  منم رژ صورتی میزدم یه پشت سیبیل  عشق میکردم 🤣🤣🤣🤣

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

نه بشه جون من تازه بچم خوابیده از بس خندیدم دل درد شدم

جااااان🤣🤣

بخدا خودم یاد اون دوران افتادم چه روزهایی بود😅

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
موهام و فوکول میکردم کلیپس گنده میزدم بعد از این مقنعه کوتاه ها سر میکردم.شلوار مدرسه مو تنگ میکردم. ...

🤣🤣🤣🤣🤣  حالا همچین به ناز ادا راه میرفتیم انگار تنها ملکه زمینم 

چقدر عاشق شاهرخ استخری بودم 😁و توهم اینو داشتم که همه پسر های دور برم برام میمیرن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای خدا 

🤣🤣🤣🤣🤣 حالا همچین به ناز ادا راه میرفتیم انگار تنها ملکه زمینم

وااااا دقیقا

حالا فک اون زمان پسرا دیگه چی بودن که میوفتادن دنبالمون عاشقمون میشدن😅🤣🤣🤣

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
کلیپس 😂

چیکار میکردی بگو دیگه 🤣😅🤣

وااااا دقیقاحالا فک اون زمان پسرا دیگه چی بودن که میوفتادن دنبالمون عاشقمون میشدن😅🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 خدا زده بودن بابا 

حالا من خودم همیشه دکتره می‌کردند فک کن پست سبزه با موهای زرد  کلا هم اندازه بابام صورتم مو داشت 

چنان از عکسای اون زمانم افتاده دست شوهرم بارها تهدید کرده بخوای مهریه بگیری عکسات پخش می‌کنم