2777
2789
ببخشید شما بعدکورتاژ چند روز درد داشتین خونریزیتون چندروز طول کشید من خیلی اذیتم نمی‌دونم طبیعی هست ...

من شنبه ۱۵ دی کورتاژ شدم... ۱۱ هفته بودم خونریزی اینا نداشتم

بچم تو ۶ هفته و ۴ روز قلبش وایساده بود و چسبیده بود ب رحم

بعد کورتاژ خونریزی کمی داشتم یکی دو روز اول 

۱۷ دی ماه شبش خونریزی گرفتم و لخته خون دفع کردم

فرداش دردای وحشتناکی گرفتم ک ۵ نوع مسکن گرفتم از شیاف و قرص و امپول و سرم اروم نمیشد لامصب  و از فرداش یه تیکه هایی شبیه گوشت میفتاد

دیگه دردم خوب شد فقط دردای قاعدگی کمی داشتم...دیشب یه تیکه گوشت بزرگ افتاد 

و کل دردام و خونریزیم تموم شد

دکترم گفت اینا دیواره رحم هست که دفع میکنی چون جنین با کورتاژ تخلیه شده

من خیلیییی کم الان خونریزی دارم در خیلی خیلی کم

شما دردی دارین؟

کی سقط داشتین؟

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادی؟ خونه

غیر مادی خانواده م (هم خانواده ای که توش شکل گرفتم هم خانواده ای که خودم ساختم)

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من شنبه ۱۵ دی کورتاژ شدم... ۱۱ هفته بودم خونریزی اینا نداشتمبچم تو ۶ هفته و ۴ روز قلبش وایساده بود و ...

کورتاژ کلا رحم تمیزمی کنندنهایت یه روزخونریزی داری ..کاچی باروغن زرد درست کن بخور تاجون بگیری...نخودخام پودرش کن بازرده تخم مرغ محلی مخلوطش کن بریز روی پارچه ای که اب ندیده بزاروسط کمرت باشال ببندتاصبح بمونه این کارباعث میشه کمرت سفت بشه

کورتاژ کلا رحم تمیزمی کنندنهایت یه روزخونریزی داری ..کاچی باروغن زرد درست کن بخور تاجون بگیری...نخود ...

نه اینژوری نبود گل من

جنین برای من چسبیده بود به دیواره...چون ۵ هفته از مرگش گذشته بود 

بعد از کورتاز دیواره رحم رو دفع کردم که به شدت درد ناک بود

من هنوزم دفع دارم

لخته خون نیستا ،بافت دیواره رحم هست...دیشب اینقد دفعم سنگین بود معذرت میخوام ک با وحشت و ترس و گریه فقط گریه میکردم ب زور شوهرم منو از دسشویی بیرون اورد

فردا چکاب دارم پیش دکترم ببینم چی میگه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
نه اینژوری نبود گل منجنین برای من چسبیده بود به دیواره...چون ۵ هفته از مرگش گذشته بود بعد از کورتاز ...

کاچی زیاددرست کن چون گرمه رحمت روتمیز می کنه ..امیدوارم سلامتی مهمان همیشگیت باشه