2777
2789
عنوان

من از دست این شوهر کجا فراااااار کنم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5176 بازدید | 103 پست
هعیی خواهر💔

باید بیخیال شی  بلکه روزی خودش فهمید و خسته شد چون من بابام یه عمر همین بودحالا شما میگی دعوت میکنه بابام یهو میدیدی پای سفره ناهار دوتا برداشته با خودش اورده بیچاره مامانم پیر شد تا بابام پشیمون شد بنظرم مواردی هس ک کاریش نمیتونی بکنی

ما ک خونمون سال تا سال رنگ مهمون نمیبینه من مشکلی ندارم با هیچکس نمیجوشماما همسرم و پسرم ناراحتن امش ...

داری خانوادتواذیت میکنی

پسرت بایداجتماعی باشه

یکم به دلشون راه بیا،، دلشون،جمع بودن میخاد

تواقوام حتماهستن کسانی،که،دلشون،مهربونه یاحداقل ضرری به آدم نمیرسونن بدنمیخان

با اوناجورشید

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داری خانوادتواذیت میکنیپسرت بایداجتماعی باشهیکم به دلشون راه بیا،، دلشون،جمع بودن میخادتواقوام حتماه ...

من کاری ندارم میگم برید هرجا میخاین برین ب من کار نگیرید من راحتم

گاهی میرن گاهی ن

ن من اتفاقا ناراحت نمیشم میگم بزار دنیا لااقل با سادگی ی نفر قشنگ بمونه ما وقتی مهمان میاد خونمون ما ...

شماهم حتمامثه مامانت خوش قلبی

امیدوارم بزودی بخت خوبی نصیبت بشه وخوشبخت بشی

میگن حرز امام جواد برامجردا مینویسن برابخت گشایی اگرنخریدی تهیه کن

خداشماروخوشبخت کنه الهی آمین

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
من کاری ندارم میگم برید هرجا میخاین برین ب من کار نگیرید من راحتمگاهی میرن گاهی ن

بریدکه نمیشه دوسدارن بیان خونشون پیش شماباهم باشید

من شوهرم اهل رفت وآمد نیست مگرکسی شبیه خودش بسیار بسیارکم

همیشه رنج میبرم ازین،قضیه 

گاهی تودلم میگم خدانبخشه کسی روکه اینجور بارت آورده

مادرش فوت شد خاهرش مدل خودش با افکار  واهیش،،، اینابزرگ کرد

بریدکه نمیشه دوسدارن بیان خونشون پیش شماباهم باشیدمن شوهرم اهل رفت وآمد نیست مگرکسی شبیه خودش بسیار ...

ن من خیلی اذیت شدم

همیشه عمراهش بودگ اما دیگ نمیتونم خانوادش خیلی اذیتم کردن حاضر شدم نرم خونه پدرم تا خونه اوناهم نرم

داستان ما سر دراز داره

من فقط خستم

اما میدونم حق میگید 

زمسون بده وگرنه شب های تابستون ما همیشه کافه رستوران و پارکیم

الان سرده نمیشه رفت تفریحی نیست اونم با بچه

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز ...

خدا رحم کنه ولباس عافیت تنش کنه خودش وشماخوشحال شید

حمدوصلوات خوندم

ن من خیلی اذیت شدمهمیشه عمراهش بودگ اما دیگ نمیتونم خانوادش خیلی اذیتم کردن حاضر شدم نرم خونه پدرم ت ...

اآها پس اذیت شدید،،،امیدوارم بادوری کزن حالتون خوب شه

همینکه گردش میریدخوبه

خوشبخت باشید

هی خواهر هرکس از یه چیز میناله

من عاشق مهمون و مهمونداری هستم 

ولی شوهر بدعنق و خسیسم طوری رفتار کرده که هیچکی پا نمیزاره خونمون  . راه همه رو بریده .

دلم یه زندگی معمولی میخاد

💔

استارتر سخت نگیر

باراول آدم عاالی پذیرایی میکنه

بعدش دیگه عادی ترباش،،،،نه خودت اذیت شی نه شوهرت

وقتی اون حرف گوش نمیده

شما یکم شل کن

همه اومدن خونتون فهمیدن،خسیس نیستید وروی باز دارید

بخاطر روی خوش شما میان سعی کن پذیرایی سخت نگیری

اخه مهمون گناهی نداره ک اومده خونت باید احترامشو نگه داریاما اینو کجای دلم بذارم اخه

من ک نمیگم از مهمون بدت بیاد تو جلو شوهرت وقتی تنها هستین اعتراض کن بگو حوصله ندارن و بهونه بیار ک دیگه نیاره