بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته همونقدر که مردم داری و روابط حسنة خوب با مردم و همسایه خوبه باید ملاحظه اهل و عیال هم کرد که یه وقت اونا اذیت نشن. وگرنه عملی که میتونه کلی تاثیر مثبت دنیوی اخروی داشته باشه تبدیل به گناه و معصیت میشه چون اذیت خانواده حرامه. خلاصه باید باعقل همیشه مواظب بود
مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب
اگه خانواده ۴نفره ای باشن و فقط ی نفر نیاد سهم اون ی نفر هر چی باشه چ غذا چ میوه چ آجیل میریزه تو مشما برای اون ی نفر ک غایبه😅😅😅
فقط چای و شربت نمیریزه واسه ش😅
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
بابای من اینطوریه بخدا مثلا میبینی زنگ میزنه ب عموم ک ی هفته پیش همو دیدیم میگه اوووو کی تاحالا ندیدیمتون چرا نمیاین و انقدرررر میگه تا قبول میکنن فرداشب شام بیان. حالا تا فرداشب شه عمه هام و دختراش و ی عمو دیگمم اضافه میشه مامانمم مریضه اصن داغون
شب یلدا قرار بود مهمون بیاد برامون با خودمون ۱۸ نفر میشدیم اون شب ۴۰ تا بشقاب گرفتم خودم شاخ درآوردم یدفعه