2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من‌چون یک ماه دیگه چهل سالم میشه و همچنان مجرد و تنهام

قربونت بشم انشاءالله به زودی زود از تنهایی در بیای برای خوشبختی دوستمون صلوات بفرستید 

چه اشتباااهی کردم به دنیا اومدم ...!

🥲🥲چشمات خشک نشد؟من فقط دوساعت عر زدم به قول خودتالان چشام اتیش گرفتن😂😂

سرم داره منفجر میشه و هنوزم قابلیت اینکه مثل ابر بهار اشک بریزمو دارم

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

منم یک هفتست حال دلم خرابه ۲۸ سالمه مجردم دوست پسرم بعد ۶ ماه تا به خونوادش در مورد من گفت و اونا مخالفت کردن رابطه رو با من کات کرد الانم میگه فقط دوست معمولی باشیم منم بلاک کرده حالا نمیدونم شخص جدید پیدا کرده یا حرفاش راست بوده💔

شوهر منم خیلی عصبی هست،علتش هم محیطی هست که توش بزرگ شده،هنوزم که هنوزه مامان و باباش با سه تا  نوه جلوی جمع با هم دعوا می‌کنند و قهر میکنند،کلا همه ی بچه هاشو عصبی و بد دهن هستن،اوایل من با شوهرم دعوا میکردم ولی یه روز تصمیم گرفتم آرامشی که پدر و مادرش بهش ندادن بهتره من بهش بدم و به چشم یه بیمار بهش نگا میکنم