2777
2789

من هیچوقت تا به این سن که ۲۵ سالمه پیش نیومده بود از یه آدمی انقد خوشم بیاد 😪  همیشه از کسایی خوشم میومد ولی سر یکماه از ذهنم می‌پرید حدودا پنج شیش ماه بود از پسر همسایه خوشم اومد خیال میکردم پسر سر به زیر و موجه ای  فکر میکردم خانواده داره که البته هست  از بحث سیگار کشیدنش که بگزرم و عکسایی که از شراب خوردنش تو کلوز فرند میزاشت و خیال میکردم تفریحی واسه اولین بار رفتم باهاش دیت حرفایی زد که دقیقا هم فاز پسرای بی بندو بار امروزی بود میگفت قصد ازدواج ندارم بچه نمیخوام اولویتم شغلمه نه پارتنر دائم تو روم سیگار می‌کشید و تلفنشو جواب میداد و هیچ ارزشی قائل نبود   یا میگفت من خودم الویت شغلمه و اگه کسی اینجور بهم بگه  راحت تر باور میکنم ولی با این حال برگشتم خونه بهم پیام داد خوشحال شدم قرار بعدی رو شما مشخص کنید  تا اینجاش با خودم میگفتم  گفتم مشکلی نداره دیدم اون روز گفت پنجشنبه قراره برم جایی الان نشستم فکر کردم که بله اونجایی که میخواد بره دقیقا محل برپا کردن پارتیو و بندو بساطه  خلاصه خواستم بگم از رو ظاهر هیچوقت نباید قضاوت کرد و اینم بگم این آقا دلیل تمام این کاراش شکست عشقی که خورده و به هیچکس اعتماد نداره حالا بنظرتون اگه پیام داد بهش زمان بدم چون گفته بود به زمان احتیاج دارم 

من بودم بهش زمان میدادم 

درسته اصلا کارایی که میکنه مناسب نیست ولی این حجم از صداقت جایزه نمیخواد؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بودم بهش زمان میدادم درسته اصلا کارایی که میکنه مناسب نیست ولی این حجم از صداقت جایزه نمیخواد؟

من بابت این صداقتش حالم بده از اون روز چون تمام تصوراتم ازش بهم ریخت من حتی خیال میکردم بعد از شکست عشقیش با کسی در ارتباط نبوده این چند سال اما وقتی ازش پرسیدم گفت بله بوده ولی خوشم نیومده و سعی کردم یجوری که بهشون بی احترامی نشه باهاشون کات کنم 

ببین خودت میتونی با مردی ک قطعا تو فکر ازدواج نیست و اولویتشکارش و از بچه بدش میاد وووو باهاش باشی؟تا بهش،دل نبستی بزارش کنار 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
شما باید از رو همین سیگار کشیدن و مشروب خوردنش متوجه میشدی ایشون بی بند و باره دیگه هم بهش فرصت نده

من  لا خودم میگفتم الان پسرا همه میخورن  شاید تفریحیه

من بابت این صداقتش حالم بده از اون روز چون تمام تصوراتم ازش بهم ریخت من حتی خیال میکردم بعد از شکست ...

متوجه نمیشم ناراحتین که باهاتون صادق بوده یانه ؟

من بودم بهش میگفتم قصدم از وارد رابطه شدن خط قرمزامو معین میکردم و میگفتن از پارتی ها اینا خوشم نمیاد 

و با توجه به حرف و واکنش اونسر تصمیم نهایی رو میگرفتم 

اینو میگم چون از نظرم صداقت تو رابطه حرف اولو میزنه 

متوجه نمیشم ناراحتین که باهاتون صادق بوده یانه ؟من بودم بهش میگفتم قصدم از وارد رابطه شدن خط قرمزامو ...

میدونی  از اینکه تصوراتم بهم ریخته ناراحتم اصلن برام باور پزیر نیست که همچین آدمیه اخه ظاهرشم اینو نمیگه 

من لا خودم میگفتم الان پسرا همه میخورن شاید تفریحیه

پسری که آدم درست و حسابی باشه سمت مشروب و سیگار نمیره 

حالا شاید سیگار اونم هر از چندگاهی رو بشه تحمل کرد ولی مشروب رو نه 

اونم نه به خاطر اعتقادات مذهبی و این چیزا 

کلا کسی که مشروب میخوره یعنی هنوز یه مشکلی با خودش داره 

یه درگیری توی ذهنش وجود داره و به جای درست کردنش از راه منطقی با نوشیدن تلاش میکنه مشکل رو کلا فراموش بکنه

میدونی از اینکه تصوراتم بهم ریخته ناراحتم اصلن برام باور پزیر نیست که همچین آدمیه اخه ظاهرشم اینو ن ...

الان احساساتتتون به اونش خص خیلی مهمه الان میخوایند باهاش ادامه بدید یا نه ؟؟ 

الان احساساتتتون به اونش خص خیلی مهمه الان میخوایند باهاش ادامه بدید یا نه ؟؟

میدونید هنوز ته قلبم بهش خوشبینم و حس میکنم قلبم آدم بدی نیست اما این آدمه می‌رسونه که چرا هنوز تو این چهار سالی که از اون خانم جدا شده نتونسته فرد مورد اعتماد پیدا کنه یعنی همه ی آدمایی که باهاشون بوده مشکل داشتن