2777
2789

گفتم شاید تعریف کنم یکم خالی بشم 

پسرمو ب خاطر استرس زیاد مجبور شدیم با بیهوشی کارای دندان پزشکی شو انجام بدیم 

وقتی میبردنش من همراهش رفتم ب اتاق جراحی 

از طریق انژیوکت دارو هارو زدن و ی صحنه ی وحشتناک برام رقم خورد چشاش یهو نیمه بسته شد و گفتن کارمون با شما تموم شد میتونید برید بیرون 

اعصابم خرده 

یک هفته گذشته اون صحنه از ذهنم بیرون نمیره دیدین آدم یه گربه می‌پره جلوش یا ماشین نزدیکه بزنه بهش دچار ی ترس عمیق میشه بعد دلش ی جوری میشه تو قلبم یک هفته اس اون حس رو دارم نمی‌دونم چیکار کنم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترس نداره ک 

اگر عملی کردی خودت هم ایجور شدی ترست بری اینه ک شما خودتو تو بیهوشی ندیدی

ببین این خط و نشون عشقت ازون عشقای واگیره که داره جون و دل و روح و تن و قلبمو میگیره _\/_\/______\/_____❤️

کارشون اشتباه بوده یه امپول میخوان بزنن به مادر میگن برو بیرون

خیلی ناشی بودن.دکتر اگ بلد باشه اصلا بیهوشی نمیخواد بچه روسرگرم میکنه

حالا گذشته هروقت ذهن ات درگیر شد خودتو سریع مشغول فکر دیگه کن. یادت میره ایشالا

قربونت برم گذشته هی بهش فکر نکن الان حالش چطوره؟

خیلی خوبه ولی ی تجربه ی واقعا وحشتناک بود 

ی دندون پزشکی بودا ولی فک کن اتاق جراحی دقیقا بغل گوشت بود صدای دستگاه ها و ضربان قلب میومد 

بعد ی اتاق ریکاوری داشتن ک نزاشتم من برم توش از اتاق عمل میارن اونجا و بچه رو هی صدا میکنن بعد ک بیدار شد میارن اتاق بعد بیداری هم چند ثانیه می‌لرزید 

بهش فکر نمیکنم تا چشمامو می‌بندم صحنه ی نیمه بسته شدن چشمش مث ی تصویر میاد پشت پلکم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

قوی باش، به هر حال برا درد نکشیدن خودش بیهوشی بهتر بود، خدا حفظش کنه انشالله، موقع ختنه پسرم گریه هاش کل درمانگاه رو برداشته بود که اما خب به خود میگفتم کاری بود که باید انجام می‌شد، نگران نباش کمی شلوغ کنه و پدرت رو دربیاره یادت میره 😂😂

الان حال پسرت خوبه الحمدالله؟؟؟

خوبه خداروشکر 

عزیزم بهش فکر نکنید هر زمان که یادتون میاد خودتون رو مشغول کنید

متاسفانه موقع خواب گریبانمو میگیره 

ترس نداره ک اگر عملی کردی خودت هم ایجور شدی ترست بری اینه ک شما خودتو تو بیهوشی ندیدی

خودم سزارین کردم وسطاش بیهوشم کردن نمی‌دونم اینجوری شدم یانه ولی واقعا وحشتناک بود 

و اینکه ب نظرم چون همه چیزو می‌شنیدم بیشتر ترسیدم 

متاسفانه موقع خواب گریبانمو میگیره

سعی کنید بخ یک چیز قشنگ فکر کنید یک خاطره خوب قبل خواب یک چیزی که ذهنتون رو دور کنه از اون ماحرا

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

قوی باش، به هر حال برا درد نکشیدن خودش بیهوشی بهتر بود، خدا حفظش کنه انشالله، موقع ختنه پسرم گریه ها ...

پدرمو ک واقعا درآورد بخدا پیرم کرد