2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید دارم کمکم کنید 😭

92 بازدید | 20 پست

من چند ساله وسواس فکری دارم زیر نظر دکترم هستم و قرصم مصرف می‌کنم ولی دکترمو عوض کردم دو،سه هفته دارم قرص جدید میخورم خیلی بدتر شدم ، مثلاً وقتی با کسی چت کنم وسواسم میگه نکنه از بدن خودت براش چیزی فرستادی کلافه میشم گریه می‌کنم ، می‌خوام خودمو بکشم دیگه نمی‌کشم توروخدا شما اگه تجربه دارین بگید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلاً تو خیابون که راه میرم یا می‌خوام برم بازار وسواسم تو ذهنم میگه نکنه لباس خودتو جلو مردم در بیاری یا نکنه جلو دوربینا تو بازار لباستو در اورده باشی ، هیچ اتفاقی نمی یوفته فقط تو ذهنم هستن این حرفا ولی باز با این حال من میترسم 

من وسواسم خیلی شدیده

از منم شدید بود خیلی شدید

مثلا بابام میرفت مغازه چندتا شکلات میخرید خب

بعد میگفتم نکنه تو شمردن شکلاتا اشتباه کرده باشه حق الناس ب گردنمون باشه 

یا مثلا دخترداییم یه آدامسی چیزی بهم میداد گفتم یعنی از کجا آورده،  مال خودش یا کس دیگه ای اگ کس دیگه نکنه راضی نباشه من خوردم

یا خودم اگ مثلا ده تا لواشک میخریدم چندبار میشمردم بعدش هم گ میومدم خونه میشستم گریه میکردم ک نکنه تعداد لواشکارو اشتباه گفته باشم😐  

🔴کاربر جدید نیستم🔴
از منم شدید بود خیلی شدیدمثلا بابام میرفت مغازه چندتا شکلات میخرید خببعد میگفتم نکنه تو شمردن شکلاتا ...

آره اصلأ یه چیز خیلیییییی بدی هس حاظرم کلی مشکل داشته باشم ولی وسواسم خوب بشه 

طاقت ندارم باید قرص مصرف کنم ، یعنی واقعا طبیعیه این فکرا؟؟؟

نه طبیعی نیست

منم گفتم برات ک چجوری بودم

هرطور میدونی من راه حلی ک رفتم و موثر بود و بهت گفتم به عنوان راهنمایی

🔴کاربر جدید نیستم🔴
آخه دیگه جونی برام نمونده پس کی میخواد اثر کنه ۱ ماه دارم میخورم

برو مشاوره 

خودتو درمان کن 

ببین اگه حرکتی نکنی همینطوری میمونی و به کلی درد و مرض دچار میشه 

قوی باش

من دارم خودمو مثل میزنم برات من وسواس داشتم 

بیماری روده گرفتم تیروئید کلیه چشم تنبلی تخمدان و هزارتا چیز دیگه

ولی از وفتی رو خودم کار کردم