2777
2789
عنوان

خانمایی که همسراشون مادر ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 29 پست

پدرم وقتی ۱۰ سالش بود مادرش فوت کرد و پدربزرگم مجددا ازدواج کرد بااینکه مادربزرگ دومم خیلی مهربون و خوبه هیچی در حق پدرم و بقیه بچه ها کم نذاشته ولی بازم پدرم و عموها و عمه هام خلا عاطفی احساسی دارن‌

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه مثلا من الان پارتنرم مامانش دم به دیقه بهش زنگ میزنه عفریته...ای خدا نابودش کنه کثافت رو ، دیگه ...

آهان.ربطش به تاپیکتو فهمیدم.یعنی اگه مادر نداشته باشه،بیشتر با شما اوکی میشه؟

نه جانم،میگم که همه چی برمیگرده به اخلاق و منش طرف

من‌همسرم وقتی ۱۶ سالش میکرد مامانش فوت میکنه چون تک فرزند هم بوده همه‌ش با باباش بوده الان خیلی بهم ...

بخدا زندگی رو بردی عااالیه اینطوری...واسه من

مامان پارتنرم دم به دیقه زنگ میزنه به پسرش ...

یکی نیس بگه گور به گور بشی زن دست بردار از سرمون

بخدا زندگی رو بردی عااالیه اینطوری...واسه منمامان پارتنرم دم به دیقه زنگ میزنه به پسرش ...یکی نیس بگ ...

هیچ وقت اینو نگو بنظرته که خوبه

الان‌همسر من حال روحیش خوب نیست میره تو فکر نمیتونه با خیلی چیزا کنار بیاد 

خداروشکر که مادرش سرو مورو گندس اگر انسان خوبیه خدا براش بسازه و سالهای سال سالم و سلامتر از الان با ...

والا من خودم اینقد دیگه مزاحم فرزند و اینا نمیشم حتی به مامانم میگم زیاد بهم زنگ نزن خوب نیس ، ولی این زنیکه واقعا دست بردار نیس روزی چن بار به پارتنرم زنگ میزنه هر دفعه هی میگه چه خبر و نیم ساعتم حرف میزنه...

یکی نیس بگه خبر خبر مرگته زن چه خبری میتونه باشه که روزی ده بار میپرسی😑

همینکه به خودت وابسته س کلیه

از اون نظر آره خیلی خوبه اما بدیهایی هم داره یکیش اینه میرم خونه مامان یا خواهر برادرام زود میاد دنبالم و میگه تو خونه نیستی اذیت میشم و.... 

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
هیچی نشده آرزوی مرگ مادرش و میکنی.همون مادر اون پسر و به دنیا آورده با کلی زحمت بزرگش کرده

عزیزم بخدا روانی شدم اینقد زنگ میزنه فک میکنه استاده و تو همه چیم نظر میده و دخالت میکنه...

فک کن روزی شاید ۷ ، ۸ بار زنگ میزنه همشم میپرسه چه خبر و بعضا تا نیم ساعتم حرف میزنه و چرت و پرت میگه

پدرم وقتی ۱۰ سالش بود مادرش فوت کرد و پدربزرگم مجددا ازدواج کرد بااینکه مادربزرگ دومم خیلی مهربون و ...

اره منم اطرافم زیاد دیدم پسرایی که مادرشون رو از دست دادن یا بی محبتی از سمت مادرشون دیدن خیلی به خانوماشون وابسته ن

آهان.ربطش به تاپیکتو فهمیدم.یعنی اگه مادر نداشته باشه،بیشتر با شما اوکی میشه؟نه جانم،میگم که همه چی ...

چی بگم والا ...

زیاد رفتارش رو ادامه بده رک بهش میگم ، میگم من نمیتونم با این شرایطی که مادرت درست کرده ادامه بدم

بخدا زندگی رو بردی عااالیه اینطوری...واسه منمامان پارتنرم دم به دیقه زنگ میزنه به پسرش ...یکی نیس بگ ...

چه طرز حرف زدنه میدونی گور به گور یعنی چی اصلا.همسرت این حرفو درمورد مادر خودت بزنه خوبه؟!

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
چی بگم والا ... زیاد رفتارش رو ادامه بده رک بهش میگم ، میگم من نمیتونم با این شرایطی که مادرت درست ک ...

پارتنر یعنی چی؟اگه عقد نیستی که بهتره رهاش کنی.وقتی از الان همچین دیدگاهی داری

چه طرز حرف زدنه میدونی گور به گور یعنی چی اصلا.همسرت این حرفو درمورد مادر خودت بزنه خوبه؟!

مادر من زمین تا اسمون با مادر اون فرق داره عزیزم...

بخدا مامانم تو کوچیکترین مسئله ما دخالت نمیکنه ولی اون خودشو استاد میدونه و راجبه همه چی نظر میده روانی شدم رسما از دستش...