2777
2789
امینیو نده.سلفری بده ی ازمایش خون‌‌.هزینه اش هم بالاس هفت هشت تومنه‌ولی امینیو ریسکش بالاس.

مرسی عزیزم

7ساله منتظر ی اتفاقی ام...میشه ی صلوات برا خواسته ام بفرستی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب این ازمایشش خوب نیست.کادر قرمز را نگاه کن.اما مطمین باش الکیه..ان شاااله بره ازمایش ژنتیک سالم و ...

امیدوارم همینطور باشه مرسی عزیزم♥️

من نمیدونم چرا همه رو میگن سندروم. به بچه خواهر منم گفته بودن تو سرش حفره است🤦 رفت یخ سونو گرون گفتن سالمه بماند که چه استرسی کشید

هیچیش نیست بچه خواهرتون 

اینا دستگاه هاشون مشکل داره. از هر ۱۰۰۰ نفر کلا ۱۰ مورد سندروم هست تو آمارهای جهانی

خیلیا بودن هزینه کردن رفتن آمینو سنتز دیدن سالمه سالمه

یک مادر واقعا چه قدر باید تو بارداریش استرس بکشه طفلک

من نمیدونم چرا همه رو میگن سندروم. به بچه خواهر منم گفته بودن تو سرش حفره است🤦 رفت یخ سونو گرون گفت ...

واقعاً همینطوره چطور دلشون میاد!تازه خواهرِ من خیلی زود رنجه طفلی خیلی غصه میخوره قراره فردا بره برا آزمایش،خدا همه بچه هارو سلامت کنه خداروشکر برا خواهرزادتون♥️

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی ریسک ش بالاست.ولی انشالله چیزی نیست چون سن خواهرت هم بالاست یکی از دلای ...

بچه دومشه دختر عموم سه سال از خواهرم بزرگتره بچه دومش تازه دنیا اومد خداروشکر سالمه سالم هستش فک نکنم ربطی ب سنش داشته باشه با این وجود خواهر شوهرم ۲۶سالش بود برا اونم گفته بودن سندرمه ک نبود خداروشکر ایشالا ک دستگاهاشون مورد داره