2777
2789
عنوان

رابطه و ازدواج

154 بازدید | 26 پست

دوستان ب همکلاسیم پیشنهاد دادم و جواب رد داد ، گفت نمیخوام با هیچکس وارد رابطه بشم 

بنظرتون موفقیت تحصیلی چقد رو اون تاثیر داره ، مثلاً سال دیگه آزمون علوم پایه داریم ، اگه رتبه برتر کشوری بشم فک میکنید احتمال داره تاثیر داشته باشه ؟

و یه سری تغییرات رفتاری و شخصیتی و...

نمیخوام از دسش بدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی موفقیت ، تغییر شخصیت و .. تاثیر نداره چرااااا

ببین موفقیت توی آزمون دستیاری فوق تخصصی هم تاثیر آنچنانی نداره نمی‌گم اصلا تاثیر ندارع 

اخلاق و شخصیت مهمه واقعا ، بعضیا هم پول دوست دارن. بعدم شما الان سنت کمه بذار لااقل عمومیت تموم شع بعدا

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
ببین موفقیت توی آزمون دستیاری فوق تخصصی هم تاثیر آنچنانی نداره نمی‌گم اصلا تاثیر ندارع اخلاق و شخصیت ...

می‌دونم چی میگین 

اونم گفت فعلا قصد رابطه و اینجور چیزا رو نداره ، شاید بگین دروغ گفته فقط تو رو رد کنه ، منم می‌فهمم ، ولی اینو مطمئنم راست گفته ، می‌شناسمش 

فقط دوس ندارم از دسش بدم ، من 24 سالمه اونم 20 

می‌دونم چی میگین اونم گفت فعلا قصد رابطه و اینجور چیزا رو نداره ، شاید بگین دروغ گفته فقط تو رو رد ک ...

شاید هدفش فقط درس خوندنه و اصلا قصد ازدواج نداره 

می‌دونم چی میگین اونم گفت فعلا قصد رابطه و اینجور چیزا رو نداره ، شاید بگین دروغ گفته فقط تو رو رد ک ...

هدفش دقیقا همینه 

منم گفتم می‌مونم هرچقدر باشه ، ولی خب حق داره اعتماد نکنه ، مثلاً بخواد ب من اعتماد کنه ک پنج سال بمونم!

اخلاقی و تیپ و ظاهر جفتمون خوبیم و شاید تو یه سطحیم 

هدفش دقیقا همینه منم گفتم می‌مونم هرچقدر باشه ، ولی خب حق داره اعتماد نکنه ، مثلاً بخواد ب من اعتماد ...

خیلیام هستن باهم ازدواج میکنن و باهم پیشرفت میکنن 

احتمالا ایشون از شما خوشش نیومده 

خیلیام هستن باهم ازدواج میکنن و باهم پیشرفت میکنن احتمالا ایشون از شما خوشش نیومده

اتفاقاً دیدم همچین کسانی ک تو دانشگاه باهم ازدواج کردن 

ولی من طرفمو می‌شناسم ، اصلاً تو فاز اینجور چیزا نیست

می‌دونم دخترا وقتی همچین جوابی میدن ینی صرفا طرفو نمیخوان 

ولی خب همیشه هم اینجور نیس