2777
2789
عنوان

خز ترین و چیپ ترین کاری که دیدم

135 بازدید | 13 پست

یه نفر ( نمیگم کی چون الان بهم حمله میکنید) یه عکس نشونش دادم بدون این که از من اجازه بگیره کل گالریمو زیر و رو کرد خندیدم گفتم عه یه لحظه گوشیمو بده گفت نه وایسا دارم نگاه میکنم گفتم خب نزن بعدی گوش نداد زد  عکس های بعدی و یه اسکرین شات تو گوشیم دید هی سوال میپرسید این چیه چرا اینجوریه به زور ازش گرفتم گوشیو 😑😐 گفتم خب حالا دیگه عکسای شخصیم توشه بدش لطفا

من خودم غیر از عکسی که نشونم میدن هیچوقت نمی‌زنم عکس بعدی و از نظرم این کار به شدت زشت و چیپ هست و هرکی این کارو میکنه شخصیت جالبی نداره 

وای وای دقیقا آدمو پشیمون میکنن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا شخصیت چپ که نه ولی منم از این آدما حس خوبی نمی‌گیرم

به نظرم شخصیتشون چیپ هست چون وقتی طرف پررو باشه یعنی بقیه کاراشم همینطوره

همین شخص وقتی میاد خونه من بدون اجازه حتی در حمام رو باز میکنه نگاه میکنه

یه بار هم توی کیفمو داشت نگاه میکرد 

خیلی حس بدیه آخه من مثلا از شکمم توی بارداری عکس گرفتم دلم نمیخواد کسی ببینه خب یا عکسایی دارم که شخ ...

من ی راه حل دارم وقتی میخوام ی عکسو نشون کسی بدم که باقی گالریمو زیررو نکنه همون عکسو میزارم تو ی پوشه جدا فوری نشون میدم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من ی راه حل دارم وقتی میخوام ی عکسو نشون کسی بدم که باقی گالریمو زیررو نکنه همون عکسو میزارم تو ی پو ...

عه چه پیشنهاد خوبی دقیقاااااا بهترین کاره

دیگه هرچی بزنه بعدی نمیبینه ولی این شخصی که من میشناسم دکمه خروج میزنه با بره بقیه رو ببینه 😂

خیلی حس بدیه آخه من مثلا از شکمم توی بارداری عکس گرفتم دلم نمیخواد کسی ببینه خب یا عکسایی دارم که شخ ...

چرا جوابشو ندادی مثلا میگفتی یه وقت خجالت نکشی شما 

یا مثلا دفعه بعدی عکس نشون دادنی تو دست خودت نشون بده گوشیو دستش نده تا بفهمه فهمیدی بدت اومده