2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر بگو از علائمشمنم مصرف میکنم اینارو بعضیاشو

بیشتر علاعمش همین دوتاس. واینکه تو کارهاش خیلی یواش و کنده 

و اینکه مصلا نیم ساعت رفته شیر ابو باز کرده هنوز دستاشو نشسته. یا اینکه نیم ساعته الکی شیر اب رو باز گذاشته با آب بازی مبکنه 😐

گیری ندادیم میگم ک ما میخایم بهش کمک کنیم مارو پس میزنه و بدتر بهمون فش مبده 😑

همین دیگه

کاریش نداشته باشید

ناراحت نشیدا اما به اسم نگرانی الان همین که درمورد داروهاش پرس و جو میکنید هم نقض حریم خصوصیشه

کاری نداشته باشیدش

ادم نرمالم وقتی یکی هی بگه چرا تو فکری چرا ابو نمیبندی این قرصا چیه میخوری عصبی میشه پس میزنه دیگه برادرتون که طفلی روحیشم خوب نیست

همین دیگهکاریش نداشته باشیدناراحت نشیدا اما به اسم نگرانی الان همین که درمورد داروهاش پرس و جو میکنی ...

آخه ابجی نگاه مصلا یک نفر 24 ساعت جلو چشمت خونه رو قدم بزنه اعصابت خورد نمیشه؟ 

آخه ابجی نگاه مصلا یک نفر 24 ساعت جلو چشمت خونه رو قدم بزنه اعصابت خورد نمیشه؟

باید سعی کنی نادیده بگیری رفت رو مخت بزن بیرون برو هوا بخور یا تشویقش کن بیرون قدم بزنه مثلا بگو برو یه هوایی بخور

((اگه واقعا قصد کمک داری باید خودتو کنترل کنی))

باید سعی کنی نادیده بگیری رفت رو مخت بزن بیرون برو هوا بخور یا تشویقش کن بیرون قدم بزنه مثلا بگو برو ...

ما هم دقیقن همین کارو میکنیم اخه. 

اصن ب خدا بعضی موقع ها منتش رو میکشیم مصلا بهش میگم داداش برو بیرون ی هوای ب سرت بخوره. بر میگرده میگه ول کن و سزیع میره تو اتاق درو میکشه 

ما هم دقیقن همین کارو میکنیم اخه. اصن ب خدا بعضی موقع ها منتش رو میکشیم مصلا بهش میگم داداش برو بیرو ...

نمیدونم شما چرا متوجه حرفم نمیشید

منتش رو نکشید

اصرار نکنید

کاری کلا به کارش نداشته باشید

اگه رفت رو مختون بزنید بیرون یا برید خودتون رو مشغول کنید

ته ته تهش یه تارف بزنید مثلا بگید بنظرم بری بیرون ی چرخ بزنی ی ماستم بگیری سر رات خوبه ها

اگه گفت نه هم بگید اوکی

رک بگم عصبانی نکنیدش

ادم افسرده دوس نداره حمام بره چه برسه بیرون! درکش کنید

از اینکه درکش میکنم گفتم قصد جسارت و ناراحت کردنتون رو ندارم