2777
2789
عزیز دلم نمیدونی امشب چقدر حس خوب بهم منتقل کردی نمیدونی چه حال خوبی بهم هدیه.دادی امیدوارم همیشه سا ...

عزیزم اون رشته ای ک میخوام قبول میشم ؟ آزمون یکشنبه مو قبول میشم ؟ کی ازدواج میکنم ؟ میشه هر چی کلا راجبم حس میکنید بگید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دلم نمیدونی امشب چقدر حس خوب بهم منتقل کردی نمیدونی چه حال خوبی بهم هدیه.دادی امیدوارم همیشه سا ...

فداتشم عزیزم .منم از شما کلی حس خوب گرفتم و خوشحالم اگه تونستم سر سوزن لبخند به لبات بیارم .شماهم انشالله همیشه شاد و پر انرژی باشی با حال خوب و با آرامش .

مرسی که جواب دادی خدا از دهنت بشنوه .واسم دعا کن تاعید نامزد کنیم باعشقم‌.🌹

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹
شما زودتر ازدواج می‌کنی بله سال دیگهایشالا پنجمین رشته مورد نظرت رو قبول میشی

عزیزم من برات حمد میخونم از این حالت دربیای میدونم خ سخته میشه بگی ازم چی حس میکنی هرچیزی و اینکه بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟؟

راجب خواب دیشبم نتیجه ی خوب بهم گفتن یا نه ؟؟ فردا چی نتیجه ی خوب بهم میگن یا نه ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

فداتشم عزیزم .منم از شما کلی حس خوب گرفتم و خوشحالم اگه تونستم سر سوزن لبخند به لبات بیارم .شماهم ان ...

فدای شما بشم مهربونم

امیدوارم همون‌طور پیش بره که شما میخوای قلبم

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

پیراهن نیست پولیوره صورتی

پشماممممم دختر افرینننننن درستههههه

تروخدا اینم بگو کنکور رو قبول میشم یا ن؟ و اینکه داداش دوستم میاد خواستگاری؟ باهاش ازدواج دارم یا ن؟

و اینکه همیر اینده ام اشناس یا غریبه

عزیزم من برات حمد میخونم از این حالت دربیای میدونم خ سخته میشه بگی ازم چی حس میکنی هرچیزی و اینکه بن ...

بله عزیزم سختی داره اما به هم می‌رسید

شما خانوم خونگرم و میانگرایی هستین

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

فدای شما بشم مهربونمامیدوارم همون‌طور پیش بره که شما میخوای قلبم

قربونت برم عزیز دلم .خوشحال شدم از هم صحبتی باشما خانم مهربون و خوش قلب🌹

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹
بله عزیزم سختی داره اما به هم می‌رسیدشما خانوم خونگرم و میانگرایی هستین

مرسی مهربونم درسته خیلی سختی داریم گلم میشه بگی چقدر دیگه بهم میرسیم ؟؟ و اینکه فردا نتیجه ی خوب میشنوم یا نه ؟

برات بازم حمد میخونم مهربونم

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بله عزیزم سختی داره اما به هم می‌رسیدشما خانوم خونگرم و میانگرایی هستین

عزیزم اون رشته ای ک میخوام قبول میشم ؟ آزمون یکشنبه مو قبول میشم ؟ کی ازدواج میکنم ؟ میشه هر چی کلا راجبم حس میکنید بگید