2777
2789
عنوان

سوهرم همیشه آبرومو میبره

194 بازدید | 7 پست

بچه ها خانوادش خونمون بودن بعد یه چیزی تو جمع گفت من ناراحت شدم هییچی نگفتم رفتم اشپزخونه چایی بریزم دنبالم اومد یواشکی گفتم این حرفت الان جاش نبو همین انقدررر غر زد ول نمیکرد گفت بهمم ریختی خوب بلدی دیوونم کنی یعنی غر غر منم کفتم بسه وای انقدر استرس کشیدم فکر کنم مهمونام شنیدن

چی گفت؟ببینم حساس شدی یا جدی بد گفته

راستش من یکی دوتا لباس قرض دادم به خالش میخاست بره جاییی شوهرمم دید بعد اینا شب موندن صبح شوهرم رفت بیرون تا برگشت به خالش گفت یه مطلب خوندم که لباس از کسی نگیرید انرژی منفیشو حذب میکنید میدونست من لباس دادم خالش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش من یکی دوتا لباس قرض دادم به خالش میخاست بره جاییی شوهرمم دید بعد اینا شب موندن صبح شوهرم رفت ...

چقدر حرفش زشت بوده

حق داشتی. البته خاله ش ضایع شده ولی بازم حق داشتی ناراحت بشی. 

چقدر حرفش زشت بودهحق داشتی. البته خاله ش ضایع شده ولی بازم حق داشتی ناراحت بشی.

نفهم بعد یه کلام تو خلوت گفتم حرفت حاش نبود دیگه ول نمیکرد هی غر زد منم استرس که بشنون

چقدر حرفش زشت بودهحق داشتی. البته خاله ش ضایع شده ولی بازم حق داشتی ناراحت بشی.

انقدر زحمت کشیدم اینجوری خراب کرد زحمتامو با یه کلمه تذکر من هی غرررر زد که دیگه فرار کردم از دستش

راستش من یکی دوتا لباس قرض دادم به خالش میخاست بره جاییی شوهرمم دید بعد اینا شب موندن صبح شوهرم رفت ...

وای حالا خوبه گفت انرژی منفی 

یکنفر  دیده یکی به اون یکی لباس قرض میده بهش میگه اینکارو نکنید از هم زگیل و مریضی  میگیرید😂😂

وای حالا خوبه گفت انرژی منفی یکنفر دیده یکی به اون یکی لباس قرض میده بهش میگه اینکارو نکنید از هم ز ...

انقدر نفعمه تازه تذکر دادم عصبی شد میگفت دنبال خرفیا اصلا هم ول نمیکرد اونام پذیرایی بودن حتما شنیدن