2777
2789
عنوان

امروز با یکی قرار داشتم

126 بازدید | 15 پست

بعد خوابم برد نرفتم 

ادمه اومده بود برگشته بود بار اولم بود 

خیلی زشت شد چیکار کنم بنظرتون 

گفت ایشکال ندارع پیش میاد ولی حس میکنم ناراحت شده جواب پیامم نداد

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی کار بدی کردیپسر بود؟فکر کرد که نمیخوایشبگو فردا پسفردا بریم

بهش گفتم ولی بازم فکر کنم فکر کرده نمیخوام

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
😐آدمی که برا اولین بار میخواد بره سر قرار از چند روز قبلش استرس داره بی خواب میشهمعلومه که ناراحت م ...

باور کن گفتم پنج دقیقه دراز میکشم پامیشم خوابم برد 

چ بیخیالی اگ عاشق بودی با کله میرفتی

بخدا 

از پنج صبح بیدار بودم 

اومدم دراز کشیدم خوابم برد

اگه واقعا میخواییش باید از دلش در بیاری.دوباره یه قرار بذار با یه کادوی کوچیک بگیر برو و بابت امروز ...

اوکی میکنم اینکارو

حالا بهش نمیگفتی خوابم برد😂یه چیز دیگه میگفتی😕🥴

دیگ زنگ زدم با بغض گفتم😂

گفت اشکال ندارن دارم برمی‌گردم پیش میاد اما میدونم ناراحت شده 

وا پس چرا ساعت نذاشتی بیدارشی اگه برات مهم بود

میگم اصلا فکر نمی‌کردم خوابم ببره 

دراز کشیدم یهو خوابم برده