2777
2789

پسری که واقعاااااا بخوادت، یک ماه هم براش زیاده

همسر من، تو همون قرار اول تصمیمشو گرفته بود و مطرح کرد ک میخواد جدی بشه، به اصرار من یکی دو ماه رفت و امد کردیم تا منم رضایت دادم😅

پسری که واقعاااااا بخوادت، یک ماه هم براش زیادههمسر من، تو همون قرار اول تصمیمشو گرفته بود و مطرح کر ...

عع خب اگ طرف شرایطشو نداشته باشه چی اونم تو جامعه به این گرونی

چقد خوب از اینا دیگه نیست🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عع خب اگ طرف شرایطشو نداشته باشه چی اونم تو جامعه به این گرونیچقد خوب از اینا دیگه نیست🤣

ببین بنظر من شرایط و اینا همش بهونه ست😂 شوهر من وقتی ک منو دید صفر بود تقریبا، فقط یه ماشین داشت و درحد دوتا حلقه پس انداز داشت، و تازه ۶ ماه بود سرکار میرفت

اما درعرض یک سال خودش کاااملا تنهایی هم خونه خرید هم فرمالیته برد هم سال بعدش عروسی گرفت

همش تک و تنها

همه چیز خلاصه میشه تو دوتا کلمه؛ اینکه واقعااا “بخواددد” و اینکه “جربزه” داشته باشه

پسری ک این دوتارو داشته باشه از صفر به همه چی میرسه

البته که توام باید خیلیییییی درک کنی و ارامش بخشش باشی و خیلی حاها باهاش همکاری کنی و به اصطلاح “بساز” باشی😁

ببین بنظر من شرایط و اینا همش بهونه ست😂 شوهر من وقتی ک منو دید صفر بود تقریبا، فقط یه ماشین داشت و ...

عع نمیدونم چی بگم واقعا

من درک میکنم ولی اون میگه من شرایط ندارم هیچی ندارم چطوری بیام جلو

چقد خوب دمشون گرم

خوشبخت باشید عزیزم

من درک میکنم بهشم میگم

ولی اون میگه تا چ حد میتونی تحمل کنی بی پولی منو

عع نمیدونم چی بگم واقعامن درک میکنم ولی اون میگه من شرایط ندارم هیچی ندارم چطوری بیام جلوچقد خوب دمش ...

شوهر منم اولا خیلی ازم اینارو میپرسید، مثلا موقعی ک میخواست خونه بخره خیلیی باید وام میگرفت و واقعا اوضاعش داغون میشد حتی ماشین صفرش باید میشد ماشین ۲۰ساله

بخاطر همین مدام از من میپرسید تو میتونی تحمل کنی؟ و من واقعااا خیالشو راحت میکردم و فقط بهش انگیزه میدادم میگفتم تو فقط برو جلو من پشتتم تو همه سختیا،و واقعا تو عمل هم بهش ثابت کردم

طرف شماهم طبیعیه ک اولش بترسه چون هم از شما خیلی مطمئن نیست و دوست نداره اذیتتون کنه هم حتی شاید از خودش مطمئن نباشه

اما اگر جربزه داشته باشه میتونید از پس همه چی بربیاید

ماهم مال قدیم نیستیم ک فک کنی نفسم از جای گرم درمیاداا😂دو سه ساله ازدواج کردیم

شوهر منم اولا خیلی ازم اینارو میپرسید، مثلا موقعی ک میخواست خونه بخره خیلیی باید وام میگرفت و واقعا ...

درست میگین

این مهمه واقعا

منم بش میگم درکت میکنم من اینجوری نبستم ولی اون باورش نمیشه

از من چرا بترسع من ک با همه چیش کنار میام اخع اون فقد میگع تضمینی نیست

عع نع این چ حرفیه

عالی🤣💗