2777
2789
عنوان

بچه داری از کی آسونتر میشه راستشو بگین🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چهارسال دیگ 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

مادری سخته عزیزمم🥹

عوضش لذت ببر از این دوران .

باور کن ۴ سال دیگه که بیشتر اوقات مهد کودکه و با دوستاش وقت میگذرونه کلی دلتنگش میشی و دوست داری به این دوران برگردی.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

واقعا از وقتی بچه دار شدم افسردگی گرفتم هیچ وقتی برای خودم ندارم بعد همش میگن یکی دیگم بیار

بگو خیلی ممنون ، فعلا یکم ب استراحت نیاز دارم

اگر کمکی دارید یه تایم هایی بچتون رو پیش مادرتون یا مادر همسرتون بذارید خیلی کمک کنندس

والا ۷ سالشه هنوز به قسمت آسونش نرسیدم 

البته اگر فقط انجام امور منظورتون هست ۳ سالگی بفرستین مهد وقتتون آزاد میشه 

در ضمن بچه ۷ ماهه حدود ۱۴ ساعت خواب نیاز داره اگر ۱۰ میخوابه باید تا ۱۲ خواب باشه 

واقعا از وقتی بچه دار شدم افسردگی گرفتم هیچ وقتی برای خودم ندارم بعد همش میگن یکی دیگم بیار

عزیزم ۵ صب بلند شو بچت خابه توکتاب بخون

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ببین من بگم الان یک و نیم سالشه هی داره بدتر میشه مثل اینکه تا ۳ سالگی رو به بدتر شدن پیش میاد بعد بهتر میشه میگن ایشالا که اینطور باشه الان آدم باید کمک داشته باشه تا بتونه راحت تر بچه داری کنه آدمایی مثل من که کمک ندارن پوستشون کنده میشه