2777
2789

اونا سر چیا بهتون گیر میدن؟؟؟😂

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

گیر بخواد بده به ناخن انگشت کوچیکه پامم گیر میده یسنگی به مودش داره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول اینکه دوست پسر غلط میکنه گیر بده😂خیلی غیرتیه بیاد بگیره 

و دوم ک ن شوهر دارم ن دوست پسر داشتم🖐🏻🥲

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
من سر رفاقتاش قبلا خیلی گیر میدادم الان خوب شده خداروشکر.. اون گیر نمیده معمولا

گیر ندادنش اذیتت نمیکنه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
گیر ندادنش اذیتت نمیکنه

چرا باو گیر ک میده 😂بیشتر سر چرت و پرتو چیزای غیرتی طور گیر میده.. مثلا خیابون میری خودم بیام ببرمت و از این جور چیزا ک من اینارو گیر حساب نمیکنم.. شیرینه آخه این چیزا 😂😍