2777
2789
عنوان

دوبار ازدواج کردم هر دوش به طلاق ختم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4116 بازدید | 111 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من این موضوع قبول نکردم و شوهرم جلوی برادر شوهرم و جاریم دست منو شکوند . اخه من چطور بچه ی خودمو دور بندازم و بچه ی یکی دیگه رو بزرگ کنم؟؟ شما بودید چیکار میکردید؟؟

شوهرم سه بار بهم خیانت کرد.

😶عججججب🤑

من بخاطر بچه هام سوختم و ساختم تا وقتی که دخترم درسش تمام و پدرش نزاشت درس بخونه  و پدرش خواست اونو بده پسر عموش . چون پدرش همچین ادم هایی قبول داره پسر عموش معتاد و .... نخواستم دخترم مثل من شه میخوام بچه هام خوشبخت کنم . تو این هفت ماه پشت سرم حرف بلند کردن که من خیانت کردم و... و خونه پدرم نرفتم واسه طلاق حتی خواهر برادرام چون شوهرم اونارو تحدید به مرگ میکرد اگه منو حمایت کنن شوهرم یک ادم دیونست  دستای منو میبست جلو چشم بچه هام کتکم میزد حتی بچه هامم میزد در خونه به رومون قفل میکرد متادون مصرف میکرد مشکل عصبی داشت  همیشه تو خونه بچه هام تا این سن گریه میکردن و میگفتن مامانی طلاق بگیر اما من هیچ حامی نداشتم پدرمم پشتم نبود

😶عججججب🤑