2777
2789
عنوان

دوبار ازدواج کردم هر دوش به طلاق ختم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3935 بازدید | 111 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بخابم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

برادر زن بابام ( الان پدر بچه هامه) اومد خاستگاریم و من بخاطر فرار از اون خونه و اینکه کسی منو نمیخواد با این مرد ازدواج کردم  و از ترس بارون خودم رو پرد کردم تو چاه .  ماه اول دخترم باردار شدم شوهرم شروع میکرد کتک زدن من و با پا تو شکم محکم میزد  کلیه هام مشکل داشت چند ماه تو بیمارستان سر دخترم بستری شدم  شوهرم از اول هیچ سرکار نمیرفت و من کتک میزد وقتیم که قهر میکردم و خونه بابام میرفتم زن بابام منو پس میفرستاد چون شوهرم برادرش بود . شوهرم معتاد بود . 

😶عججججب🤑

خونه ای که توش زندگی میکردیم از پدرم بود پدرم بهش ماشین داد خونه داد البته زن بابام خاست چون شوهرم برادرش بود . زن بابام برادرام رو از خونه بیرون انداخته بود و اونا خونه عمم بزرگ شدن خواهر وسطیم تو آب افتاد و مرد تو سن ۱۴ سالگی خونه ی مادر شوهر من داهات بود خواهرم اونجا برادر های زن بابام کشتن و بخاطر اینکه جنگ نشه بابام رضایت داد

😶عججججب🤑

ب

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شوهرم تا الان که دختر بزرگم ۱۹ سالشه کار نکرد  بخاطر اینکه دیگه نمیخواستم باردار بشم کتک میخوردم اگه میگفتم پول نیست کتک میخوردم زن بابام که خواهر شوهرم میشه به شوهرم گفت باید زنت بچه بیاره برات من باردار شدم وقتی بچه دختر شد شوهرم کتکم زد و گفت باید سقطش کنی اما بچه ام بدنیا اومد پدرش اصلا بهش نگاه نمیکرد  مادر شوهرم و خواهر شوهرم بعد سه سال شروع کردن به شوهرم گفتن که تو زنت پسر برات نیاورد  چند ماه بعدش من باردار شدم و بچه ام پسر شد  پدرش پول نداشت واسش لباس بخره

😶عججججب🤑