2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا فضولن

71 بازدید | 11 پست

راستش دخترم ۵ سالس ریزه میزس خیلی جاها میبرم یه دفعه مادره جلو دخترم میگن چقدر کوچولوهه اخه پیش خودم میگم تو که هیکل گنده کردی عقل نداری که جلو بچه نباید بگی چه جوابی داد از ادمای به طاهر مذهبی گرفته هم شنیدم

بعد بچشونم دیدم مثلا درشت ی کلام نمیتونه حرف بزنه قشنگ معلومه اون مادر فقط داره خوردن رو به بچش یاد میده معلومه کتاب و مهارتای دیگرو نمیدونه باید به بچه بگه

واقعا خیلی خوبه ادم با حرفاش دیگرانو ازار نده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این حرفتون یاد یه خاطره از همسایه مادرم بگم یه روز مادرم دید ،ن همسایه داره جیغ میزنه و گریه میکنه مادرم رفت سراغش  گفت چی شده گفت خسته شدم از بسکی هر کی دخترمو مییینه میگه وای چرا این انقدر لاغره چرا بهش نمیرسی چرا فلان چیز و بهش نمیدی تصمیم گرفتم خودمو بکشم خلاصه انقدر منو مادرم باهاش حرف زدیم تا اروم شد واقعا هم دخترش خیلی لاغر و کوچلو بود مثلا دختر ۱/۵ساله اش اندازه بچه ۶ ماهه بود چند سال بعد اون دختره انقدر چاق شده بود که دکتر بهش رژیم داد

خب ممکنه بچخ تشخیص نده مثل این که به یکی بگی چقدر درشتی چقدر درازی

شما حساس شدی من مغازه لباس کودک دارم هستن بچه های که تپل زیاد و لاغر زیاد هستن من باهاشون شوخی میکنم میخندونمشون مثلا خاله ریزه به لاغرها میگم ولی واقعا قصدی ندارم لطفا حساس نباش اذیت میشی هر کی اینجوری گفت شما هم بخند و مثلا بگو دخترم ظریفه یا مینیاتوریه یا مثلا دختر خوبه ظریف باشه 

شما حساس شدی من مغازه لباس کودک دارم هستن بچه های که تپل زیاد و لاغر زیاد هستن من باهاشون شوخی میکنم ...

اخه شما شوخی میکنی بجه میخنده و حواسش پرت میشه یه سری حالتی جلو بچه میگن بچه یه حس بدی بهش دست میده مثلا خانمه به ظاهر مذهبی چند روز پیش سن دخترمو فهمید جلوش گفت خیلی ریزه میزس به ۵ سال راستش بهم بر خورد وگرنه مثل شما فرق داره

اخه شما شوخی میکنی بجه میخنده و حواسش پرت میشه یه سری حالتی جلو بچه میگن بچه یه حس بدی بهش دست میده ...

باور کن قصدی نداشته بیشتر تعجب کرده شما چند تا جواب برای اینجور مواقع داشته باش بگو مثل همونهایی که گفتم ولی قبلا دخترتو توجیه کن بگو اتفاقا خیلی خوبه که ظریفی مثلا تو کلاس ردیف جلو میشینی یا خانم ها دوست دارن سنشون کمتر نشون بده و تو از الان اینجوری هسای یا لباس بهتر گیرت نیاد و کلی از مزایایی ریزه میزه بودن بگو تا خوشحال باشه