2777
2789

من اول یه خلاصه از خودم و زندگیم و خانوادم به این آقا گفتم 

بعد جریان مشکلات با پدرمم تا حدودی گفتم

من زندگیم خیلی زهر بود سالای پیش 

ترم یکم دانشجو ام و می‌خوام دوباره کنکور بدم الان شرایطم خیلی بهتره خیلی زیاد 

جز بابام خانوادم خیلی سنگ تموم گذاشتن واسم اینمدت سه تا داداشم و مامانم خصوصا مامانم و یکی از داداشام که متاهل بود و رفت از جیب خودش برا من منبع کنکور خرید 

یماهی میشه خوب شروع کردم ولی الان خورده به امتحانای دانشگاهم مدتیه بشدت ناامیدم نه دانشگاه و درست میخونم نه کنکور از اونور وقتی نمی‌رسم به کنکور خودمو اذیت میکنم سرمو زخم میکنم خودزنی میکنم 

اینا برا تایماییه که نمی‌خونم 

وگرنه وقتی برای هدفم تلاش میکنم حالم عالیه

حالا آقا چی گفت؟

تا کی میخوای کنکور بدی؟؟ 

اومده میگه ول کن کنکور نده اصلا!

خب آخه نامسلمون من اینهمه خودمو خانوادم سختی به جون میخریم که چی؟

اینهمه پول خرج کردم چی؟ 

بعد اومده از الان لیست می‌کنه فلان رشته ها هم بزنیاااا 

گفتم خب اوکی موقعش برسه باشه الان نه علاقه دارم نه می‌خوام بهشون فکر کنم هدفم یچیز دیگست 

بعد راجب علاقم که گفتم از هرچیزی استفاده کرد تا اونا رو تخریب کنه 

چرا ؟ چون دختر خودشم قبول نشده بود 

یعنی بیزار شدم 

بخدا چندوقت پیش با پزشک بیماریم که روانپزشک یا روانشناس هم نبود نشستم راجب زندگیم حرف زدم یه کلمه نیومد بگه خب ول کن از الان

گفت هنوز جوونی سعیتو بکن جایی باشی که میخوای و خودت الان ۲۰ سالته بالغی می‌دونی همه چیو 

رشتتو دوست نداری نباید عمرتو پاش بذاری ول کن بقیه رو حتی پدرتو و تلاش کن ایندتو بساز دوروز دیگه تویی حسرت می‌کشی نه بقیه ولی همزمان از سختی های مسیرم آگاهم کرد و بعد که گفتم خودمم تو خانواده دیدم و داریم گفت پس خودت بهتر از من می‌دونی بسم الله شروع کن تهشو بسپار به خدا 

اونوقت ایشون دکتری روانشناسی از همین ب بسم الله گفت فکر کن برا این هدف ساخته نشدی!! بزرگوار بذار تلاش کنم بعد بگو ساخته نشدم!

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

دختر خودت میدونی حق با کیه ! ول کن حرفاشو الان اومدی اینجا میگی که چی بشه ؟ که چند نفر تاییدت کنن ؟ خودت نمیدونی حق با خودته ؟ الان فقط باید بخونی هرکی هرچی میخواد بگه بگه 

الان فقط بخون 🤍به قول خودت موقعش برسه باشه الان نه علاقه دارم نه می‌خوام بهشون فکر کنم هدفم یچیز دیگست 👌🏻

دختر خودت میدونی حق با کیه ! ول کن حرفاشو الان اومدی اینجا میگی که چی بشه ؟ که چند نفر تاییدت کنن ؟ ...

کاملا درست میگی عزیزم:)))

نمی‌دونم چرا هنوز بیش تر از نیم ساعته تو فکرم 

قشنگ یکسر شدم 

ولی الان بهتره پاشم یه دوش بگیرم حرفای این اقام بندازم دور برا هدفم تلاش کنم

اینم یکی مثل بابام که غیر مستقیم می‌گفت تو نمیتونی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتی داداش متاهلت از جیبش برات خرج کرده منابع کنکورو خریده

خب قطعا وطیفش نبوده

پس لطفا نزار شرمنده بشه پیش زنش و کلی حرف بارش کنن که بیا دیدی الکی خرج کردی و .....

صدتو بزار اول به خاطر خودت دوم به خاطر ایندت و سوم به خاطر داداشت

گفتی داداش متاهلت از جیبش برات خرج کرده منابع کنکورو خریدهخب قطعا وطیفش نبودهپس لطفا نزار شرمنده بشه ...

اتفاقا خانوم همین داداشم اولین نفری بود که تو این راه گفت بذارید یبار دیگه شانسشو امتحان کنه و به برادرم امید داد که خواهرت از اول اهل درس بوده پس می‌تونه بازم داداشمم مصمم شد که کمکم کنه

و حتی اون  دوتا داداشمم بخاطر من دارن یکی دو تومن قسط میدن 

مامانمم که بیچاره هرچی جزوه دارم رو پولشو اون میده حقوقش رو هرچند کم داده دست من کلا امسال و خودشم زندگیش شده برزخ سر یسری مسایل که به منم مربوطه 

تمام بدیای بابامو سعی کردن جبران کنن اینا امسال ...

واقعا نباید شرمنده شون کنم راست میگی عزیزم 

سالای پیش اینطور نبود ولی امسال قشنگ باید منم غیرتمو بخاطر خانوادم نشون بدم ...

رشتت چیه الان عزیزدلم ؟

علوم قضایی عزیزم 💔

بابام فرستادم بزور ، دل هیچکس با این رشته نبود نه خودم نه برادرام نه مادرم