2777
2789

بعد ازدواج انگار دعام کردن همیشه عصبی میشم جاهای دیگه اونطوری نیستم ولی خونه مامانم سر کوچک ترین چیز عصبی میشم نمیدونم علتش چیه

من اونجا راحت نیستم پر از استرس میشم کلی نوه هم هست سرسام میشم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همین طورم ،یعنی دعا ست؟یه حال خیلی بدی می گیرم ،شدیدا عصبی میشم ،بچه هام هم مریضی عجیب غریب می گیرن 😓سالی یه بار میرفتم  یا دوسالی یه بار دیگه کلا نمیرم ،میرم بر می گردم تا سر حد مرگ داغون میشم 

من قبلا اینجوری نبود ینی ازشوهرم راضی نبودم درماه شاید 20-25روز خونه مامانم بودم هی میرفتم قهر خانوادش دعا گرفتن واسم که دیگه نرم خونه مامانم اینو ازحرفای دعانویسه که اومده بودن خونه پدرشوهرم عید دیدنی یهوبه مادرشوهرم گفت دیدی گفتم یکارمیکنم عروست بیاد بمونه کمک دستت بشه ...فهمیدم 

ازاون موقع ها یادمه تا میرم دلم میخواد زود برگردم خونم یا اصرار کنن بمون عصبی میشم یچی میگم میرنجن 

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍

منم همیشه ب این فکر میکنم شاید طلسمم کردن کم میرم و وقتی میرم انگار جونم بالا میاد بزور میرم خودشون اخلاقشون یجوریه راحت نیستم ولی روسیاه بشه اونی ک دعا بگیره اینجوری

فکر میکردم فقط من اینجورم الان فردا میخام برم استرس دارم ترس دارم هی میگم نرم ولی مادرم زنگ میزنه همش هیچکس نمیدونه دردم چیه دوس دارم خونه باشم کسی کار ب کارم نداشته باشه