2777
2789
بله

من کی مامان میشم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستت داره وضع مالیشم خوبه

خیلی ممنون عزیزم برات ایت الکرسی میخونم برای تشکر🤍

عزیزم به نظرت کنکور رو میدم یا با ازدواج بیخیالش میشم و..؟

و اینکه میشه هر چی در مورد اینده ام حس میکنی بهم بگی🌹

خیلی ممنون عزیزم برات ایت الکرسی میخونم برای تشکر🤍عزیزم به نظرت کنکور رو میدم یا با ازدواج بیخیالش ...

کنکور نمیدی.

ولی به این چیزا خس ششم و اینا اعتماد نکن. بنظر من هرچیم شد درستو بخون نظر شخصیمه ربطیم به حس ششم نداره.

میشه شماهم به تاپیک سوال در مورد اجاره خونه برید؟

خب عزیزم میتونی فسخ قرارداد کنی بعدشم خونه خودتون که توش هستین با مالک حرف بزنین بزارین تو دیوار یا بنگاه برای اجاره وقتی مستاجر پیدا شد پول پیش اونارو بگیره بده به شما بعدشم شما برین همون خونه که پسند کردین احاره کنین

کنکور نمیدی.ولی به این چیزا خس ششم و اینا اعتماد نکن. بنظر من هرچیم شد درستو بخون نظر شخصیمه ربطیم ب ...

مرسی عزیزم شما حست قویه؟

ببین اخه شرایط درس خوندن ندارم برای همین با ادم خوبی ازدواج کنم کنکور رو میزارم کنا معلمی زبان رو ادامه میدم 

کنکور نمیدی.ولی به این چیزا خس ششم و اینا اعتماد نکن. بنظر من هرچیم شد درستو بخون نظر شخصیمه ربطیم ب ...

سلام

حس میکنی با چه دعایی آرامش میگیرم یا با چه خلوت و عبادتی🥲

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
فسخ قرارداد میشه؟

اره دیگه با بنگاه حرف بزنین بگین ما میخواییم دربیابم ولی هزینه بنگاه رو هر دو طرف رو شما میدی و اینکه حتما ی مستاحر دیگه برای همین خونه پیدا کنین تا پول پیشتونو بده