2777
2789
منم همین ارزو دارم بیا برهم دیگه بگیم آمین

ای خدای بزرگ حق دلای شکسته مارو از این دوتا مرد عوضی بگیر جوریکه خودتون و بچه هامون هیچ آسیبی نبینیم الهی آمین 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون واقعا نر هستن مرد نیستن یاد کارای شوهرم میوفتم اون لحظه انقد ازش متنفر میشم دوس دارم ی چاقو بردا ...

چقدر میفهممت شوهرم منم. همه جوره روحم سوحان کشیده وبدتریش هم خیانتش بود

😅رمضون اکثرا مگاینجوری میشن پیشواز رفتن انگار

اخه روز مرده😂

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
اخه روز مرده😂

اها😅😅په دارن انتقام روز زن رو میگیرن...من که یادم نبود این موصوع باعث بانیشه...😅من کیک سفارش میدم یک بهمن تولدشم هس دوتا رو یکی میکنم...چه دعوایی اخه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اها😅😅په دارن انتقام روز زن رو میگیرن...من که یادم نبود این موصوع باعث بانیشه...😅من کیک سفارش میدم ...

عزیزم♥️

بمونین برای هم🫶🏻

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…