2777
2789
عنوان

دوستان لطفا یه کتاب خوب معرفی کنید😁💖

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره لطفا 😍

من از بچگی کتاب خیلی دوست داشتم

دورا راهنماییم یادمه یه کتابخونه جا مدرسمون بود همیشه از اونجا کتاب میگرفتم میخوندم الانم سه چهارساله همیشه کتاب میخونم با اینکه درسام خیلی زیاده

کتابایی که میخونم یطوریه واسم که هی دلم میخواد بخونم ببینم بعدش چی میشه واسه همین هر کتابو یکماه یا یکماهو نیم تموم میکنم،بعد چون خیلی درس دارم وقت کم میارم بشینم کتاب بخونم

میام میگم مثلا اگه گفتار ۲ زیستو خوب بخونم و یاد بگیرم این کتابو به خودم ادامشو هدیه کنم بخونم😂

مثلا اگه زیستو یاد گرفتم ۱۵ صفحه یا ۲۰ صفحه کتابمو میخونم اگه هم تنبلی کردم به خودم اجازه نمیدم دست به کتابه بزنم

یجورایی مثل جایزه میمونه😑😂

اکثرا هم اخرشبا که میخوام بخوابم کتاب میخونم 

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
خب از روحیاتت بگو من خیلی میخونم کتابیه کتاب بگم بهت که دوس داشته باشی

امممم به شدت آدم احساسی هستم

کلا رمان عاشقانه ، تاریخی ، ادبیات خییییلی دوس دارم 

از اونایی که یه بیت شعر میخونم ۱ ساعت غرق شعر میشم

دیگه نمیدونم چطوری باید خودمو توصیف کنم 😂😂

میشه چندتا کتاب باحال هم بهم معرفی کنی

من کیمیاگر رو خیلیییی دوست داشتم

مجموعه ۴ جلدی ابنبات ها عالیه که تازگیا جلد پنجمش هم اومده

تکه هایی از کل منسجم خیلی کمک کنندس

پیش از انکه قهوه سرد شود

یکیم خیلی قبلا خوندم فک کنم اسمش بابا لنگ دراز بود یه همچین چیزی جالب بود واسم

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
من کیمیاگر رو خیلیییی دوست داشتممجموعه ۴ جلدی ابنبات ها عالیه که تازگیا جلد پنجمش هم اومدهتکه هایی ا ...

عزیزم مرسی ازت ❤️😘😘

آب‌نبات ها درباره ی چیه؟ 

امممم به شدت آدم احساسی هستمکلا رمان عاشقانه ، تاریخی ، ادبیات خییییلی دوس دارم از اونایی که یه بیت ...

ملت عشق 

ادبیات هس

فک کنم عاشقش میشی

عاشقانه:۵قدم فاصله .ولی پیشنهاد میکنم فیلمشو ببینی.با حس و حال کتاب زمین تااسمون فرق داره و غرقش میشی.من ب اندازه کل عمرم اشک ریختم.

حتما ببین

ملت عشق ادبیات هسفک کنم عاشقش میشیعاشقانه:۵قدم فاصله .ولی پیشنهاد میکنم فیلمشو ببینی.با حس و حال کتا ...

وااای مرسی ازت❤️❤️

با توصیف تو دلم قیری ویری رفت. حالا اگر بخونم چه حالی میشم😂😂❤️