2777
2789
عنوان

کسایی که دوستیشون به ازدواج ختم شده بیاید سوال خصوصی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2470 بازدید | 132 پست
من دقیقا همینمطرف هر بلایی سرم میاره برام مهم نیست

عزیزم همیشه برا ازدواج و انتخاب همسر از عقلت ندا بگیر

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰ سالته چجوری دبیرستانی؟

گفتی الان بیست سالته خودم گذاشتم بیست سالگیم نمیتونم با همسن خودم باشه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

خب من نمیتونملعنت به من

و تن به رابطه نده که این وابستگیت بیشتر میشه

بزار کامل بشناسیش بعد

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
راحت بوس بغل داشتین؟مغز من اینو قبول نمیکنه

بله ولی در همین حد بوده نه فرا تر 

البته بستگی به اعتقاداتتون داره که مثلا گناه بدونید یا نه

ولی در کل میگم گلی ، شیش ماه خیلی کمه برای شناخت.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بله ولی در همین حد بوده نه فرا تر البته بستگی به اعتقاداتتون داره که مثلا گناه بدونید یا نهولی در کل ...

اینکه ترک کنه احتمالش زیاده

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

خب تو هنوز دبیرستانی تفکراتتم مثل دبیرستان منه

نمیتونم قبول کنم یا اعتماد کنم طرف ترکم کنه چی

اینکه ترک کنه احتمالش زیاده

همیشه این احتمال هست 

حتی برای همسرت هم هست 

نمیشه با این فکر یک رابطه (ازدواج یا غیره) رو پیش برد

باید عاقل باشی و هزینه غیر قابل جبران ندی.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

همیشه این احتمال هست حتی برای همسرت هم هست نمیشه با این فکر یک رابطه (ازدواج یا غیره) رو پیش بردباید ...

درسته

جسارتا برام سواله چطور شما رو گرفت اگه ما باشیم میگه تو که با من اینکارو کردی با صد نفرم میتونی! خیل ...

اونی که سرد میشه یعنی فقط از رو هوس بوده فروکش کرده دیگه طرفو نمیخواد.وگرنه مگه با رابطه ادم از هم سرد میشه!

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم