2777
2789
عنوان

کسایی که دوستیشون به ازدواج ختم شده بیاید سوال خصوصی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 132 پست
همیشه اینطور نیست خب من و همسرم شیش ماه خیلی کم بود برامون ، برای شناختواقعا هم کمه حقیقتا.دو سال با ...

راحت بوس بغل داشتین؟

مغز من اینو قبول نمیکنه 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

اول بگو چند سالتهمثلا تو بیست سالگی دوست بشی چجوری میخوای پسر ۲۰ ساله رو مجبور کنی بیاد بگیرتت

گفت که میزاره چند سال دیگه یعنی به وقتش موقع ازدواجش

https://daigo.ir/secret/2846740943

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول بگو چند سالتهمثلا تو بیست سالگی دوست بشی چجوری میخوای پسر ۲۰ ساله رو مجبور کنی بیاد بگیرتت

خب من الان بیست سالمه قطعا نمیرم یه پسر بیست ساله رو تایید کنم نظر من اینه حداقل باید اختلاف سنی  ۵ سال باشه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

من الان با پسری نیستم ولی ترجیحم اینه که اگه پسری رو پسندیدم به عنوان همسر قبل ازدواج باهاش رابطه دا ...

کلا توی خارج از ایران یکی از ملاک های ازدواج همین رابطه های قبل ازدواجه انگار

یعنی دوسش داری ولی نمیدونی چرا

میدونی که عاشقی چشم رو نابینا گوش رو کر و عقل رو ازت میگیره

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

بچه ها اصلا اعتماد نکنین شما باارزش‌تر از  اون هستین که به یه پسر اجازه بدین ازتون استفاده کنه ۹۹ درصدشون بعد رابطه کات میکنن اگه قدر خودتون رو بدونین و به جسم و روحتون ارزش قائل باشین اونا هم براتون احترام قائل میشن و به خودشون اجازه سواستفاده نمیدن

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  
خب من الان بیست سالمه قطعا نمیرم یه پسر بیست ساله رو تایید کنم نظر من اینه حداقل باید اختلاف سنی ۵ ...

ببین عزیز من

من انقدر برا خودم تعیین میکردم باید فلان باشه

اینطوری باشع

اونطوری باشه

هیچ چیز اونجوری تو میخثای پیش نمیزه

دانشگاه میری؟

کلا توی خارج از ایران یکی از ملاک های ازدواج همین رابطه های قبل ازدواجه انگار

من خودم برام مهمه 

اگه تو یه رابطه بی هدف باشم رابطه داشتن و نداشتن ملاک نیست برام

اما اگه بخوام با پسره ازدواج کنم حتما برام مهمه ببینم کسی که میخوام تا اخر عمرم باهاش باشم چقدر از نظر جنسی به من میخوره 

ببین عزیز منمن انقدر برا خودم تعیین میکردم باید فلان باشهاینطوری باشعاونطوری باشههیچ چیز اونجوری تو ...

نه فعلا دبیرستانم

من از هیچ پسری انتظار رویایی ندارم واقعا