2777
2789
عنوان

واقعا آدما میرن دنبال لیاقتشون

190 بازدید | 47 پست

من تو ی رابطه طولانی‌ مدت بودم اصلا ادعا زیبایی ندارم ولی همیشه همه بهم میگفتن واقعا تو حیفی کار ندارم عشق ک این چیزا حالیش نمیشه دو ماه مونده بود ب عقدمون ما جدا شدیم من برا این ادم جلو خانوادم وایستادم خیلی فداکاری ها کردم کار ندارم بعدش چقدر افسرده شدم یک سال نیم هم گذشته من حالت نرمال خودمو بدست نیوردم حالا اگه هستین بیاین ادامشو تعریف کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امروز فهمیدم ک وارد رابطه شده و واقعا شاید باورتون نشه من فقط خندیدم چون آدما واقعا میرن دنبال لیاقتشون من هیچ ادعایی ندارم ولی خداشاهده من تو بدترین حالتم از اون دختره خیلی خیلی زیباترم حداقل کاش با یکی وارد رابطه میشد من نمیسوختم خودشم چهرش بد نیس رفته با ی دختر خیلی سطح پایین 15 ساله 

دوست نداشت تو درس بخونی؟

معتقد بود دختر تحصیل کرده مستقل بدرد نمیخوره در واقع ترسید من پزشکی در بیام پشیمون شم دیگ نخامش نذاشت حتی کنکور بدم چقد من اون تایم اذیت شدم بخاطر فشار خانواده خدا می‌دونه