2777
2789

نباید نشون بدی 

ولی گذشته دیگه بش فکر نکن

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

اسی راستی پسر فامیلتون جطوره؟ جمجمه اش گذاشتن سر جاش؟

نه هنوز اونم بدبخته

تا چند وقت دیگه همینطوره بخدا

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب به حرفت گوش داد و ازتون فاصله گرفته شکر خدا کور از خدا چی میخواد دو چشم بینا

بنظرت چرا فاصله گرفت ت الان با خودش چی فکر میکنه؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

اصلا ارتباطتون رو‌قطع کنید خانواده مناسب شما نیستن

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

اکثر ادمای اطرافمون اون چیزی که نشون میدن نیستن و دشمن در قالب دوستن فقط منتظرن که فرصتش پیش بیاد تا از ضعفای زندگیت برعلیه خودت استفاده کنن

منکه دیگه پشت دستمو داغ کردم

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

ما نمیدونیم چی تو فکر اون زنه میگذره بهتره بهش فک نکنی شاید ازخودش ناراحت بوده بیخیال دوسداری شوهرت بازم مشروب بخوره زن همکارتو تحویل بگیر خداروشکرکه خلاص شدی زندگیت ازهم نپاشیدپیش خودت بگو خداروشکر قیافه میگیره من برا زندگی خودم تلاش میکنم ن خوش خوشانه دیگران

اشتباه کردی هیچ کس نزدیکتر و محرم تر از خانواده خودت نیست

میخواستم دیگه بترسه بگه ی بلایی سر زنش میاره شرش مارو میگیره 

عکس نشونش دادم ک بترسه فرار کنه دیگه شوهرش اصرار ب مشروب خوری نکنه