2777
2789
وای پسر من اینقد امروز اذیتم کرد دعواش کردم رفت تو اتاق تاریک نشست نیم ساعت رفتم دنبالش.داشت روانیم ...

۴ سالشه

بخدا از سر شب داره صدای اونگه اونگه در میاره

میاد زبونم‌میزنه دندون میگیره

از مبل میره بالا و میپره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شاغلم ماهی یه بار کارگر میاد خونه رو از بیخ تکونش میده وضع مام همینه خب نمیشه دایم تمیز کاری کرد!

اکثر مهمونیامو یه روز بعد اینکه خونه تمیزشده میدم میره تاماه بعد 

کاری نمیشه کرد

۴ سالشهبخدا از سر شب داره صدای اونگه اونگه در میارهمیاد زبونم‌میزنه دندون میگیرهاز مبل میره بالا و م ...

پسر من از صبح تا نصف شب همینه.شبم که میخوا بخوابیم تا یکساعت جدیدا رو تخت بپر بپر وجیغ میزنه و بعد که عصبانی شدم میخوابه

منم شاغلم ماهی یه بار کارگر میاد خونه رو از بیخ تکونش میده وضع مام همینه خب نمیشه دایم تمیز کاری کرد ...

بلخشید میپرسم اگه دوس داشتی جواب بده

حقوقتون چنده

کارگر چقدر میگیره هر دفعه؟

من نگرفتم تا حالا

کاملا طبیعی من گاهی دوست دارم یه بالش و پتو بردارم برم تو کوچه یه گوشه کناری فقط ساعت ها بخوابممممم

😅😅😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

سخت نگیر 

یک وقتهایی تلویزیون ببینه چی میشه 

یک وقتهایی نیم ساعت یک ساعت بذارپیش همسرت برو خیابون گردی وخرید 

گاهی خوابید کنارش بخواب بیخیال کار خونه و.....

بچه مادر اروم بیشتر نیاز داره تا.....

اگر خیلی حالت بده برو روانپزشک بهت ارامبخش بده 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بلخشید میپرسم اگه دوس داشتی جواب بدهحقوقتون چندهکارگر چقدر میگیره هر دفعه؟من نگرفتم تا حالا

حقوقم شکر خوبه بد نیس 

کارگری کا میاد ازین شرکت خدماتیا نیست عزیزم چندین ساله میشناسیمش یه خانوم مسنه مثلا صبح ۱۰ میاد تا عصر ۶،۷ 

۳ تومن اما تمیز کارمیکنه ها خداوکیلی 

یه بار ازین شرکت خدماتیا دوتا خانوم فرستادن انقد فس فس میکردن وکثیف کاری فقط هدفشون این بود وقت تلف کن چون ساعتی پول میگیرن دیگ خداتومن!

۴ سالشهبخدا از سر شب داره صدای اونگه اونگه در میارهمیاد زبونم‌میزنه دندون میگیرهاز مبل میره بالا و م ...

بیش فعاله ببرش حتما روانمزشک ...من پسرمو بردم تازه وارد پنج سال شد دکتر حاذقی هس گف تازه اولشه خیلی زمان خوبی اوردی فعلا قرص بیش فعالی ننوشت یه جی دیگه نوشت گف ۸ونیگ بده ۹ونیم حتما ببر بخوابه چرا تا دیروقت بیداره وفلان  الان یه ماه واقعا منطقی تر شده قشنگ دیگه ۹ونیم ۱۰ میخوابه صبحم تا ۸بیدار میشه عالی شده خوابش .‌..گف اگه دیرتر میاوردی تو مدرسه به مشکل برمیخورد اذیت میشد یه نشق نمیتونس بشینه بنویسه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚