من ۳۷ سالمه کارمندم سرکارمم اصلا پسر مجرد نیست اصلا کسی رو نمیبینم پارسالم از یکی خوشم میمود با اون هم نشد که باشم واقعا خسته شدم گاهی تو خیالمم باهاش حرف میزنم میدونم اون راحت تر میگیره ازدواج رو تا من تو ذهنم اون ازدواج کنه دلم میگیره
نمیدونم کارم و تفکرم درسته یا ن الان آدم و خواستگار دور و برمه ولی میگم تا ابد ازدواج نکنم
ببیین یه چیز بگم ناراحت نشو نمیدونمچزا دخترعا کسایی که فقط معرفی شدن بهشون رو مبگن خواستگار در صورتی که نه خواستگار اونو دیده نه اون خواستگار اوندبهش میگن معرفی نه خواستگار حالا تو کدوم دسته ای
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دوماه من اومدم بیرون ولی تقریبا ۷ ماه ندبدمش چون از شانس من جای اون تغیبرر کرد درست وقتی من زدم بیرون از شرکت اون برکشت شرکت همش توی خیالم باهاش حرف میزنم حس راحتی دارم دوسش دارم