یه مقدار محصول خریدم برای روتین پوستی نزدیک دو تومن شد
از بس خرج پوستم نکردم الان عذاب وجدان گرفتم 🥲
شما چقدر خرج پوستتون میکنید چه محصولاتی استفاده میکنید راضی هستید یا نه
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
زیاااادبیشتر هزینه ام روتین پوستی هسرتینول و لایه بردار و ویتامین سی و دور چشم و.......
آفرین چقدر خوب
چه برندی استفاده میکنی؟
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
کار خوبی کردی ولی بنظرم باید کبد وچیزای دیگه چک و درمان بشه پوست هم صاف میشه
کبد مشکل داشته باشه علائمش چیه بغیر از داغون شدن پوست؟
قیمتها بالا رفته دو سه قلم میشه دو میلیونعذاب وجدان نداشته باشهزینه برای پوست سرمایه گذاری برای ایند ...
باور کن همین پول تو کارتم بود همش هزینه شکم و اسباب بازی و لباس بچم میکردم ، اصلا بفکر خودم نیستم از این قضیه هم خیلی ناراحتم