2777
2789
عنوان

چقدر خرج پوستتون میکنید

76 بازدید | 8 پست

یه مقدار محصول خریدم برای روتین پوستی نزدیک دو تومن شد 

از بس خرج پوستم نکردم الان عذاب وجدان گرفتم 🥲

شما چقدر خرج پوستتون میکنید چه محصولاتی استفاده میکنید راضی هستید یا نه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیاااادبیشتر هزینه ام روتین پوستی هسرتینول و لایه بردار و ویتامین سی و دور چشم و.......

آفرین چقدر خوب 

چه برندی استفاده میکنی؟ 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

قیمتها بالا رفته دو سه قلم میشه دو میلیون

عذاب وجدان نداشته باش

هزینه برای پوست سرمایه گذاری برای اینده هس

وقتی آدم حدود چهل و پنج پنجاه سال میرسه تازه هزینه های ک کرده یا نکرده برای پوستش 

خودشو نشون میده

کار خوبی کردی ولی بنظرم باید کبد وچیزای دیگه چک و درمان بشه پوست هم صاف میشه

کبد مشکل داشته باشه علائمش چیه بغیر از داغون شدن پوست؟

قیمتها بالا رفته دو سه قلم میشه دو میلیونعذاب وجدان نداشته باشهزینه برای پوست سرمایه گذاری برای ایند ...

باور کن همین پول تو کارتم بود همش هزینه شکم و اسباب بازی و لباس بچم میکردم ، اصلا بفکر خودم نیستم از این قضیه هم خیلی ناراحتم

باور کن همین پول تو کارتم بود همش هزینه شکم و اسباب بازی و لباس بچم میکردم ، اصلا بفکر خودم نیستم از ...

اشتباه میکنی 

اول خودت رو الویت بزار

ب پوستت برسی روحیه ات هم خوب میشه

ب چشم شوهر و بچه ات هم جوانتر و زیباتر ب نظر میای 

همون بچه هات هم مامان  زیبا و سر حال بیشتر دوس دارن تا ی مامان شکسته