2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 154 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اوجک جونم نه بهتر نشدم امروز رفتم ام ار ای گفت دیسکت ترکیده 😔 فردام که جمعس شنبه باید به چندتا ...

ای بابا

امیدوار باش، بهتر میشی قربونت برم❤️❤️✨

امان از درد لعنتی

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

ترسیدم چرا😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

بابا باحاله 

چرا اینقدر تعجب🤣🤣🤣😂😂

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

به خوبیت چرا چطور😅

عصری رفتم ام ار ای بیرون دیر بود دکتر نبود فردام جمعس دکتری که ازم ام ار گرفت به شوهرم گفته دیسکش ترکیده ببرش پیش متخصص بهش نگو  ولی من اصرار کردم که بگه گفت

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

عصری رفتم ام ار ای بیرون دیر بود دکتر نبود فردام جمعس دکتری که ازم ام ار گرفت به شوهرم گفته دیسکش تر ...

ای واای😰🥺دورت بگردم 

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

ای باباامیدوار باش، بهتر میشی قربونت برم❤️❤️✨امان از درد لعنتی

نشی عشقم 😘😘

اخه را رفتن برام عذاب شده با واکر را میرم مشکلات و دردای قبلیم هیچی نبودنا در برابر الانم 😔

خدا نکنه مهربونم🤗انگار سر شدم حالیم نیس چی بسرم اومده اخه چرا من دیسک کمر گرفتم من که کار سنگین کلن ...

ایشالا که سلامتیت برگرده♥️

@toranjbano نارنج جون بیا ببینم زاییدی یا نه؟ میخام دونه برنجو ببینم قبل رفتنم 😁😁🤗

دورتبگردم حالت چطوره؟ بهتر شدی؟ 😍

ای خدا😁😂🤣 الهی ک ۱۰۰ سال زنده باشی و تنت سلامت باشه، نهههههه فردا برم ببینم بچم کجاست و چیکار میکنه، الان ۱ گرم وزن داره اندازه بلوبری🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دورتبگردم حالت چطوره؟ بهتر شدی؟ 😍ای خدا😁😂🤣 الهی ک ۱۰۰ سال زنده باشی و تنت سلامت باشه، نهههههه فر ...

حیفی خوشکلم خدا نکنه 🤗🤩😍 نه الان شده اندازه برنج نم کشیده یه کوشولو ورم کرده 😁😁🤗  نه بهتر نشدم دکتر گفت دیسکت ترکیده منم مثل تو خوردم به جمعه باید بعدشنبه برم پیش چندتا متخصص ببینم چه گلی به سرم بگیرم نمیدونم فعلا داغم یا چی فعلا حالیم نیس چی سرم اومده 😂

حیفی خوشکلم خدا نکنه 🤗🤩😍 نه الان شده اندازه برنج نم کشیده یه کوشولو ورم کرده 😁😁🤗 نه بهتر نشدم ...

قربونت برم😍 وااای برنج نم کشیده😁

ای بابا بلا ب دور باشه، پیگیری‌کن آخه چرا اینجور شدی؟ مواظبت کن از خودت قربونت

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫