2777
2789
عنوان

قبول دارین مردا دوس ندارن پارتنرشون‌ اعتمادبنفس داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 41 پست
واسه بقیه ش نظری ندارم ولی واسه رانندگی وقتی هر دو هستین اقا راننده باشه بهتره.

اگه ده بار با ماشین من بیرون بریم نهایتش دوسه بارشو من رانندگی میکنم چون واقعا عاشق رانندگیم اینو خودشم میدونه! نهایت استفاده ی من از ماشینم همین وقتایی هس که باهمیم چون تنهایی جایی نمیرم زیاد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارتنرم یه مدل دیگه اعتماد بنفسمو میگیره ، یه حالت تحقیر طور ، یبارم تو یه ماه واسه خودم دوتا شلوار ...

خب اجازه نده به هیچ وجه

هرچقدر سکوت کنی پرروتر میشه 

بنظر من بهترین راه حل تکرار رفتاری خودشون هس توام تو موقعیتای دیگه مثل خودش باش ببین تحمل می‌کنه!

من هروقت از یه مرد بپرسم چجوری شوفاژ خاموش کنم یا چجوری فلان کانال رو بیارم جواب نمیده با اینکه بلده ...

دقیقااا اینم یکی از رفتارای شوهرمه 

میخواد بهم بفهمونه که من نمیتونم از پسش بربیام 

منم دوست ندارم ضعیف طور باشم.

این یه سیاست رفتاریه عزیزمزن هرچقدرم بهتر از شوهرش باشه توی هرکاری نباید بهش نشون بده یا به رخش بکشه ...

یعنی باید طوری وانمود کنم که انگار از همه لحاظ از من بهتره؟ اینطوری هوا برش می داره آخه! 

خب اجازه نده به هیچ وجههرچقدر سکوت کنی پرروتر میشه بنظر من بهترین راه حل تکرار رفتاری خودشون هس توام ...

عین خودش رفتار کردم قهر کردش 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....