2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 34 پست
خب پس توقعتون کم کنید و خونه رو بخرین بعدا عوض کنید بهترش بخرین الکی پول ب اجاره ندین ...خونه بخری م ...

راستش من خیلی زحمت کشیدم بعد اینهمه زحمت اصلا دوست ندارم برم خونه ای که باب میلم نیست زندگی کنم

کیفیت نباید فدای کمیت بشه یک بچه تحویل جامعه بدی با سلامت جسمی و روانی و مالی خیلی بهتره و از اون طر ...

ما الانم میتونیم خونه بخریم و دقیقا بخاطر اینکه نمیخوایم کیفیتو فدای کمیت کنیم نمیخریم‌ نمیخوایم بریم یه خونه ای که از خونه الانمون کوچکتر و محله پایین تر باشه. من عزیزم کجای حرفام گفتم فقط ۹ ماه آینده بچمو دیدم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اینکه بعد اینهمه زحمت و تلاش بخوام برم خ نه ای سطح پایین تر از الانم زندگی کنم بیزارم

بخر ولی بده اش رهن و خودت تو خونه بهتری مستاجر بمون تا بعد ها انشالله بتونی خونه دلخواهت بخری

راستش من خیلی زحمت کشیدم بعد اینهمه زحمت اصلا دوست ندارم برم خونه ای که باب میلم نیست زندگی کنم

خب بااین تورم شاید کلا از دستش بدی

میتونی بخری بدی اجاره جای دیگه اجاره کنی خودت ...

ولی لااقل خونه داری

حیفه بااین درامد و به قول خودت کلی زحمت کشیدن بگی مستاجرم

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40