2777
2789
عنوان

جوابم به نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 24 پست
نه ولی آخرش ازمون استخدامی اموزش و پرورش داره

موفق باشی

عزیزم نمی‌خوام شعار بدم یا نصیحتت کنم ولی باور کن تو ارزشت خیییلی خیییلی بیشتر از اینه که بخوای بی افتی دنبال یه پسر

درستو بخون، به خودت برس، واسه آینده ت تلاش کن، مستقل باش و...

من خودم تازه عقد کردم و با توجه به تجربه هام دارم بهت میگم پسری که دوست داشته باشه در هررر شرایطی تاکید میکنم درهرشرایطی اولویتش تویی

به قول خودت هم یه احوال پرسی کردن مگه چند دقیقه طول میکشه؟

پس یا دوست نداره

یه احتمال دیگه هم هست اینکه کاری کردی که از دستت ناراحت شده داره اینطوری تلافی میکنه

موفق باشیعزیزم نمی‌خوام شعار بدم یا نصیحتت کنم ولی باور کن تو ارزشت خیییلی خیییلی بیشتر از اینه که ب ...

نظر لطفته  عزیزم  درست میگی باید درس بخونم 

ن من هیچ حرفی نزدم که ناراحت بشه 

فقط ی بار در شد گفت مهندسی گفتن 

مهندس که وقت نداره هی چت کنه 

هنوز دانشجوعه از شرکت هم اومد بیرون بخاطر ریه هاش 

خدایی که آرامش من است🙂❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید هم واقعا سرش شلوغه آدم نمیتونه قضاوت کنهپایدار باشید

درس که خیلی می خونه 

ولی فوتبال دیدنش هم به راهه

من بخدا درکش می کنم ولی پیش خودم میگم یعنی پنچ دقیقه هم ارزش وقت گذاشتن ندارم ؟ 🥲😔

خدایی که آرامش من است🙂❤️
عزیزدلمی نظر لطفته بخدا از دستش خسته شدم کات می کنیم بعدش زنگ می زنه ک برگرده و من بدون تو نمی تونم ...

فداتشم 

اینا بازیشونه گلم 

الکی میگه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋