2777
2789

چندسال پیش یه پسره بهم خیلی پیام میداد سعی میکرد مخمو بزنه منم کنکوری بودم ولی بالاخره جوابشو دادم چند هفته ای حرف زدیم بزور می‌گفت باید بیای ببینمت منم وقت نداشتم یبارم نرفتم پیشش واس همین بلاکش کردم خیلیم پسر فان و خوبی بود بعد ۳سال اتفاقی اکانت جدیدشو دیدم بهش پیام دادم گفتم فیست چقد آشناس اون منو اصلا نشناخت قبلنم فقط عکسامو دیده بود 

منم بهش گفتم تو خنگی آلزایمر داری بعد اینکه بالاخره فهمید کیم گفت چقد عوض شدی سنت زیاد میزنع البته درست میگه خیلی شکسته شدم ولی بهم برخورد چون ۷سال سنمو بیشتر گفت

ازم پرسید خطمم بلاک کرده بودی گفتم نمی‌دونم ولی الان تلگرامتم بلاک میکنم اونم به تمسخر گفت آخ بهمم ریختی  منم همون لحظه زدم بلاک بعد چند ساعت از بلاکی درآوردم ولی پیام نمی‌ده نمی‌دونم چیکار کنم 

منی ک همیشه درگیر کار و درس بودم الان ک سنم داره می‌ره بالا و خلاء عاطفی حس میکنم تو زندگیم پسرا پرنسس شدن دلیلشم اینه که دخترا همزمان با چنتا پسر بودن و بی قید و شرط خدمات دادن!!

نه به سماجت قبل که باعث شد بلاک کنم نه به سردی الانش

همینجوری پیش بریم کم کم باید دخترا خاستگاری هم برن 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دیگه خب اینو بیخیال 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

خب چندسال گذشته ادما عوض میشن

ولی در پرنسس بودنشون شکی نیست

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

همینجوری پیش بریم کم کم باید دخترا خاستگاری هم برن

دقیقا 

پسرا که خواستگاری نمیکنن پس باید دخترا دست به کار شن 

دخترا انقد نخ دادن ک اینجوری شده دودشم رفت تو چشم امثال من که تا الان پاک زندگی کردم ولی دیگه واقعا خلاءحس میکنم تو زندگیم

دقیقا پسرا که خواستگاری نمیکنن پس باید دخترا دست به کار شن دخترا انقد نخ دادن ک اینجوری شده دودشم ر ...

همممممش از بی پولی و بیکاریه .اگه پول باشه ازدواج راحته

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

چقد شل کن سفت کن درآوردی پسره میگه این مودیه الانم منتظر این نباش دیگه 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

الان هم دختر هم پسر سعی میکنن بخاطر جنس مخالف خودشونو کوچیک نکنن.ربطی به پرنسس اینا نداره

ولی دخترا خودشونو کوچیک میکنن من ک زیاد دیدم 

ولی پسرا اصلن 

تا دوسه سال پیش پسرا خیلی سمج بودن یهو چیشد جمعا تصمیم گرفتن خودشونو کوچیک نکنن؟!

دقیقا پسرا که خواستگاری نمیکنن پس باید دخترا دست به کار شن دخترا انقد نخ دادن ک اینجوری شده دودشم ر ...

هیچوقت به بهونه خلا داشتن بهش پیام نده و نرو سمتش . چون تو هم میشی جزعه کسایی که باعث پرنسس شدن پسرا شدن .

و البته اینجوری باعث میشی بیشتر ازت دور شه 

باید صبور باشی تا خودش بیاد سمتت

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
ولی دخترا خودشونو کوچیک میکنن من ک زیاد دیدم ولی پسرا اصلن تا دوسه سال پیش پسرا خیلی سمج بودن یهو چی ...

تصمیم گرفتن سیگما بشن،من خودم چندسال پیش پسرا خیلی بهم ریکوئست میدادن تو اینستا،الان انگشت شمارن😂 

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧