2777
2789
پسر شما در آینده مشخص میشه اجتمایی هست یا نه ربطی به شما یا همسرتون هم ندادهدختر دایی پسردایی پسرعمه ...

بله حرفتون درسته که پسردایی دختر دایی براش کس و کار نمیشن ولی خب قطعا از تنهایی درش میارن یا حتی دوست های خوب کم نیستن که از خیلی از خواهر برادر برای آدم وقت میذارن و اوکی هستن 

چرا در گذشته می‌گفتند فرزند کمتر آسایش بیشتر رفاه بیشتر شما از همین حرف ببین عزیزم 

پسرم دیگه ۷ سالش شده گذشته از اون سنی که دیگه بخواد خواهر برادر داشته باشه اختلاف سنی زیاد میشه بینشون 🙂

ممنون از حرفهای خوبتون عزیزم 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بله درستهاما خب در اینده بزرگ که شد اگر روزی شما نبودید و به مشکل خورد کی میخواد کمکش کنه؟منم چون یک ...

تا اونموقع خدا بزرگه عزیزم آدمی نمیتونه بفکر دوروزه بعدش باشه بعد من بیام از الان نگران سن بزرگسالی فرزندم باشم 🙂

مرسی از حرفات عزیزم 

الهی آمین 🤲🏻 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله حرفتون درسته که پسردایی دختر دایی براش کس و کار نمیشن ولی خب قطعا از تنهایی درش میارن یا حتی دوس ...

اشتباه نکنید نه دختر دایی و نه پسر دایی نه دوست برای آدم خواهر و برادر و خانواده نمیشند وقتب بزرگ شد هم خیلی قرار نیست کمکش کنند 

مگه ۷ سال چشه؟! من و داداش کوچیکم هم ۷ سال اختلاف سنی داریم  و خانم متصدی داروخونه میشناسم بچش کلاس اول الان یکی دیگه حاملست یا خواهر خودم گفت بچم ۶ـ۷ سالش بشه ی خواهر یا برادر براش میارم 

حداقل یک داداش کوچیکم داشته باشه پسرتون وقتی بزرگ شد و شما نبودید بهش تکیه کنه و تنها نباشه 

فرزند کمتر و زندگی بهتر هم مال زمان رفسنجانی بود که سیاست های سازمان جهانی پول رو اجرا میکرد 

لطفا به فکر آینده بچتون هم باشید تمام روان شناس ها می‌گن تک فرزندی ظلم به بچست 

ظلم که در آینده وقتی شما رو از دست داد بی کس کار بشه تو این دنیا تنهای تنها بمونه ی خواهری ی برادری که بهش دل گرم باشه و توی غم هاش باهاش شریک باشه بهتره 

پیشنهادی این ک جدا به داشتن فرزند دوم فکر کنید 

ممنون 

اشتباه نکنید نه دختر دایی و نه پسر دایی نه دوست برای آدم خواهر و برادر و خانواده نمیشند وقتب بزرگ شد ...

ممنون از دلسوزیتون و وقتی که گذاشتین و تایپ کردین برام بله حق با شما هست ولی خب شرایط جامعه شرایط اقتصادی جامعه همه و همه رو باید در نظر گرفت جدای از همه اینها من واقعا وقت ندارم دانشجو هستم شاغل هستن مادر هستم همسرم هستم و یه تایم کوتاهی هم اگه میمونه به خودم و پسرم گذری میشه واقعا به بچه دوم فکر کردن کهیر میزنم جدای از اینکه من واقعا دوران بارداری سختی داشتم استراحت مطلق کامل یعنی عمق فاجعه من یه حموم ساده نمی‌تونستم برم بماند باقی کارهای ضرور عزیزم 

ولی چشم حتما به دومی فکر‌ میکنم تو‌خلوت خودم ببینم واقعا پذیرا هستم با اعصاب درست و حسابی نه برفرض اینکه فقط بخوام یکی بیارم که پسرم تنها نباشه ...

باید ببینم اصلا همسرم میخواد 

مچکرم ازت مهربون ♥️ 😘 

انشالله بهترین ها رقم بخوره برات