2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا بخدا میفهممت باور بچه منم هم کولیک داشت هم رفلاکس الانم داره دندون در میاره انقدر نق میزنه که نگ ...

درست میگی، اما روح و روان ادما با هم متفاوته، یکی توانشو داره یکی نه، بنظرم بچه بزرگ کردن راحته من تو خودم میبینم بازم بیارم، اما فرزند پروری سخته، اینکه رعایت کنی و حواست باشه حرفی نزنی بچه روح و روانش اسیب ببینه، اینکه با اعتماد ب نفس بارش بیاری، سرش داد نزنی، کتکش نزنی، اینچیزا واقعا سخته. من فرزند پروری رو انتخاب کردم که جدا از سختیای نوزادیش الان مسیر برام سختتر شده و توان خودم خیلی کم شده، اعصابم ضعیف شده، ماشالله بچمم در حال حاضر شیطون و لجبازه، اقتضای سنش هست البته. واقعا بچه بزرگ کردن و درکنارش فرزند پروری واقعا یکی از سختترین کارای دنیاس. خیلی مسئولیت سنگینینه. فقط نمیشه به تهش فکرکرد که دور هم میشینیم. باید ببینیم بچه سالم و با اعتماد به نفسی بزرگ کردیم یا نه. 

ممنون از دعات، انشالله خدا برات بهترینارو رقم بزنه🌹

خب پس با این حساب اصلا شما نباید بچه بیاری دیگه حتی همون یکی هم ظلم کردی ولی کم بود آب و کم بود برق ...

شما چرا یه تنه داری تلاش میکنی که دیگران رو متقاعد کنی بچه دار بشن؟اونم با تحکم و تمسخر و حرفهای کلیشه و فکر نشده

فکر نمیکنید تصمیم شخصیه و هرکس بنا به شرایط خودش برنامه ریزی میکنه؟

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
خب من اون موقع سنم کم بود عقلم نمی‌رسید الان که بزرگتر شدم فهمیدم اشتباهه بالاخره آدم با یکی هم میشه ...

شما سنت که بزرگتر هم بشه میفهمی که تصمیمت اشتباه بوده و تک فرزندی به شدت آسیب زاست 

شما چرا یه تنه داری تلاش میکنی که دیگران رو متقاعد کنی بچه دار بشن؟اونم با تحکم و تمسخر و حرفهای کلی ...

من در جواب اون خانوم جواب دادم 

شما چرا یک تنه گیر دادی به کامنت من ؟! 

اگر بفهمی اینجا یک سایت عمومی و تاپیک عمومی و هر کسی میتونن حرف بزنه و نظر بزاره

شما هم چشاتو باز کنی من نه تمسخر نه توهین 

شما هم لازم نیست با تحکم و پرخاش حرف بزنی 

شعور و جنبه سایت عمومی رو نداری از سایت برو بیرون

کار درست رو شما میکنیدچند تا بچه خیلی خوبه هم برای اینده خودشون هم خودتوناوضاع مالی طوری باشه که نیا ...

🙁🫂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
نه والا کارِ خاصی انجام ندادم سپردم به خدا فقط اسماشونو از همون اول نذر میکردم اصن به دلم میوفتاد که ...

خدا حفظشون کنه عاقبت بخیر بشن

عزیزم یه خانمی به من گف فقط باید ماهی سه شب اقدام کنی اونم شب ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ پریودی

گف تو این شبها پسر میشه بچه

ولی خب مگه میشه باهمین سه شب باردار شد..

پس همه اینا حرفه و خواست خداست

نه والا کارِ خاصی انجام ندادم سپردم به خدا فقط اسماشونو از همون اول نذر میکردم اصن به دلم میوفتاد که ...

راستی ببخشید که انقدر سوال میپرسم

شما خودتون سردیجات و لبنیات میخوردید؟

من ۲تا دارم. یه پسر یه دختر فاصله سنیشون ۲سال و۹ماه هست. راضیم خداروشکر البته دخترم ناخواسته بود

و دیگه هم نمیخام😅 بچه مساوی هست با بازی با روح و روانت😁😁😁

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤