2777
2789
عزیزم فردا همین دوتا بچه بزرگتر بشن هزار خرج جورواجور دارن از تحصیل و دانشگاه تا ازدواج تا.... پشتوا ...

اگر با این منطق اون یکی هم نباید بیارید 

چون اون یکی هم هزار جور خرج داره 

تازه وقتی ببینه تک فرزند توقعاتش بیشتر هم میشه

بله دقیقامن خودم همه ی امکانات در اختیارم بود.اما ترجیح میدادم به جای امکات یه برادر داشته باشم

ببین آدما چیزی که ندارن نسبت بهش حریص تر میشن مطمن باش بچه دوم هیچ تاثیری تو زندگی شما نداشت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین قدیم واقعا فرق میکنه ما خودمون ۲ تا خواهریم جونمون برای هم در میره ولی اون مهاجرت کرده من ایران ...

ببینید خب تربیت خیلی مهمه

اینکه فرزندان طوری تربیت بشن که هوای هم رو داشته باشن

شما شاید برادرتون پیش شما نباشه 

اما روزی اگر کوچکترین مشکلی براتون پیش بیاد که بتونه کمکتون کنه،هرجای دنیا که باشه براب کمک بهتون میاد

حالا من مثال میزنم،موقعی که پدر مادرم همزمان مریض بشن من پدرم در میاد

یا چند وقت پیش هر دو مجبور بودن جراحی انجام بدن،من نمیدونستم برم پیش کدومشون

یا اگر روزی پدر مادرم نباشن من واقعا کسی رو ندارم که تو مشکلات جدی کمکم کنه

ببین آدما چیزی که ندارن نسبت بهش حریص تر میشن مطمن باش بچه دوم هیچ تاثیری تو زندگی شما نداشت

من بچگیم تباه شد واقعا،هیچوقت بچگی نکردم همیشه دور و برم خلوت بود و همبازی نداشتم

بالتر گفتم برای یکی از کاربرا

مادر پدرم مجبور بودن هردو جراحی انجام بدن تو دوتا بیمارستان مختلف ولی همزمان،خب توی چنین وضعیتی من میرفتم پیش کدومشون؟

یا الان روزی اگر پدر مادرم نباشن که میخواد تو مشکلات کمک من کنه؟

حالا خرج و مخارج هیچی با بی آبی و بی برقی و بی گازی و آلودگی هوا سال‌های دیگه چطور چنتا بچه بزرگ کن ...

با این منطق دیگه هیچ آدمی تو هیچ کشوری نباید بچه دار شه 

چون تو خود آمریکاش هم مشکل برق و کم آبی و آلودگی هوا و تورم وجود داره

دو تا دارم سومی رو هم می‌خوام ولی فعلا زوده دومی کوچولوعه هنوز سه ماهشه😁 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁